Man die als zesjarige met moeder naar berucht feestje van Diddy ging, getuigt: “Overal naakte vrouwen en veel drugs”

Justin Litovsky (30) was slechts zes jaar oud toen hij met zijn moeder in 1999 op een van de zogenaamde white parties van Sean ‘Diddy’ Combs in het huis van de Amerikaanse rapper in de Hamptons belandde. Hoewel ze verwachtten naar een ‘barbecue’ te gaan, was er behalve vlees op de grill ook veel vrouwelijk schoon te zien.

 

Meer krantenkoppen in België

Derde groot dartstornooi van ‘t Pompierke zal pas in 2026 plaatsvinden: “Europahal is helaas niet beschikbaar”

Er zal in februari 2025 geen groot dartstornooi plaatsvinden in de Europahal in Tielt. De voorbije twee jaar zorgde de dartsclub van café ‘t Pompierke er voor een groots opgezet open dartstornooi, met liefst 500 deelnemers bij de recentste editie. Wel komt er een kleinschaliger alternatief in Club 77 in Schuiferskapelle.
The post Derde groot dartstornooi van ‘t Pompierke

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers en cameraman Stijn De Smet gewond in Beiroet: De Smet in been geschoten, Ramaekers breuken in gezicht opgelopen

VTM NIEUWS-oorlogsjournalist Robin Ramaekers (49) en zijn cameraman Stijn De Smet (37) zijn afgelopen nacht in Beiroet gewond geraakt terwijl ze een reportage aan het draaien waren. De Smet werd in zijn been geschoten en Ramaekers liep enkele breuken in zijn gezicht op. Beiden zijn inmiddels in veiligheid gebracht en worden ter plaatse verzorgd.

Lees meer »

KIJK. Oeps: topje van ‘Modern Family’-actrice zakt af tijdens virale Tiktok-trend

Wie op TikTok zit zal ongetwijfeld deze trend al hebben zien passeren: koppels die op het nummer ‘Upside Down’ van Jack Johnson hun wederhelft ondersteboven draaien. Ariel Winter, vooral bekend als Alex Dunphy in de sitcom ‘Modern Family’, wou hetzelfde doen met haar vriend Luke Benward. Al draait het dansje eerder uit op een striptease, want Ariels borsten worden ontbloot

Lees meer »

Oasis voegt nieuwe data toe aan tournee maar Britse fans zijn woedend over ticketprijzen in Noord-Amerika

Oasis heeft nieuwe data toegevoegd aan de tournee in de Verenigde Staten, Mexico en Canada. De band uit Manchester geeft volgend jaar extra shows in Toronto, East Rutherford, Los Angeles en Mexico-Stad. Maar de fans die al tickets kochten voor de reünietournee zijn woedend: “Misschien kunnen jullie de Britse fans die jullie hebben opgelicht, eerst terugbetalen?”, klinkt het.

Lees meer »

Onze man in de VS: “Precies één maand voor presidentsverkiezingen is het duidelijk dat 5 november een nagelbijter wordt”

Met president Joe Biden als kandidaat leken de Democraten tot midden juli op een zekere nederlaag af te stevenen. Ze wisten dat tij te keren met vicepresident Kamala Harris als kandidaat. Maar hoewel zij een goede kans maakt om haar verblijf in het Witte Huis met vier jaar te mogen verlengen, is ze volgens alle verkiezingspeilingen nog steeds verwikkeld in

Lees meer »

Tessa en Andy openen vandaag ‘t Elfde Gebod: “We willen er weer een volkscafé van maken”

Met een dagje vertraging gaat café ‘t Elfde Gebod vandaag woensdag 2 oktober open. “Om administratieve redenen”, verduidelijkt uitbaatster Tessa. De horecavergunning is sinds gisteren binnen, vandaag gaan de deuren dus open op het Kerkplein in Izegem.
The post Tessa en Andy openen vandaag ‘t Elfde Gebod: “We willen er weer een volkscafé van maken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie doden in Nederland nadat auto in water belandt

Bij een auto-ongeluk in de Nederlandse stad Amersfoort, in de provincie Utrecht, zijn drie mensen om het leven gekomen. Het voertuig raakte zondagnacht in het water terecht aan de Stadsring. De politie meldde maandagochtend dat reanimatie niet meer mocht baten, en dat alle drie de inzittenden zijn overleden.

Lees meer »

Eerste van drie politieke debatten Jess FM vanavond in GC Gilwe

Jess FM, de regioradio voor groot Menen, Wevelgem, Wervik en Ledegem, pakt in het vooruitzicht van de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 13 oktober, driemaal uit met een politiek debat met de lijsttrekkers van Wervik, Wevelgem en Menen. ‘Het Groot Debat Wervik’ is vanavond vanaf 19 uur live in de theaterzaal van het GC Gilwe in de Wervikstraat in Geluwe.
The

Lees meer »

Renovatie sporthal bijna klaar, schepen Frans Debouck hoopt op plechtige opening in december

Zaterdag 5 oktober kon iedereen een kijkje komen nemen in de sporthal van Ruiselede, die grondig wordt gerenoveerd. In vergelijking met enkele maanden geleden, zijn de werken fors gevorderd. “De renovatie is voor 95% klaar”, stelt schepen voor sport Frans Debouck (RKD). “Maar we gaan pas open als de elektriciteit gekeurd is en de verzekeringen in orde zijn. Ik hoop

Lees meer »

Nathalie Huygens schreef boek over toestemming voor euthanasie na gewelddadige verkrachting: “Dit helpt me in kleine stukjes vol te houden” 

"Dit is altijd in kleine stukjes moeten volhouden in plaats van het leven te moeten volhouden." Zo omschrijft Nathalie Huygens wat het voor haar betekent dat ze 2 jaar geleden de toestemming kreeg voor euthanasie bij ondraaglijk psychisch lijden. Huygens werd 8 jaar geleden bijzonder gewelddadig verkracht en schreef over haar lijdensweg het boek ‘Het begon toen het voorbij was’.

Lees meer »