KIJK. Golfer Nicolas Colsaerts verbaast in Schotland met héérlijk shot (en verstevigt zo leiderspositie)

Er staat momenteel geen maat op Nicolas Colsaerts op het Alfred Dunhill Links Championship. De Belgische golfer pakte vanmiddag uit met een fenomenale ‘albatros’ en verstevigt zo zijn leiderspositie. 

Meer krantenkoppen in België

Opbrengst nieuw fietsatelier Bike4All in Wevelgem gaat naar het goede doel

Een loods aan de achterzijde van de Porseleinhallen in Wevelgem wordt letterlijk het nieuwe werkterrein voor het project Bike4All. Oude fietsen worden er verzameld en opgeknapt. Die herstelde fietsen worden hier verkocht aan mensen die het moeilijk hebben. Die opbrengsten gaan naar CooP-Uganda waar Bike4All fietsen ter beschikking stelt voor verschillende doelgroepen.
The post Opbrengst nieuw fietsatelier Bike4All in

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Verkiezingskandidaten, je vindt ze op straat, op de markt of aan je deur. Al beginnen sommige mensen het wat beu te worden…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tessa en Andy openen vandaag ‘t Elfde Gebod: “We willen er weer een volkscafé van maken”

Met een dagje vertraging gaat café ‘t Elfde Gebod vandaag woensdag 2 oktober open. “Om administratieve redenen”, verduidelijkt uitbaatster Tessa. De horecavergunning is sinds gisteren binnen, vandaag gaan de deuren dus open op het Kerkplein in Izegem.
The post Tessa en Andy openen vandaag ‘t Elfde Gebod: “We willen er weer een volkscafé van maken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Kerel, blijf eens met uw tengels van mijn papieren”: wat De Ridder zei tegen Rousseau voor zijn “Thatcher”-uitspraak

De nieuwe Vlaamse regering ging afgelopen weekend niet meteen onder het beste gesternte van start, nadat Vooruit-voorzitter Conner Rousseau enkele pittige uitspraken deed over zijn nieuwe coalitiepartners. Met name Annick De Ridder van N-VA werd door Rousseau stevig getackeld, maar neemt daar naar eigen zeggen geen aanstoot aan. Dat zei ze dinsdagochtend bij Radio 1.

Lees meer »

Ga stemmen en krijg een gratis fles wijn bij deze drie Tieltse handelaars

Net als bij de vorige verkiezingen bundelen Wouters Kwaliteitsvis, De Smaak Van Kaas en ‘t Dul Kieken de krachten voor een wijnactie op zondag 13 oktober. Dit keer hoef je niet eens je stembrief te tonen om een gratis fles wijn te krijgen.
The post Ga stemmen en krijg een gratis fles wijn bij deze drie Tieltse handelaars appeared

Lees meer »

Deloitte België plant 900 aanwervingen

Deloitte België wil in zijn boekjaar 2024-2025, dat op 31 mei afloopt, zo’n 900 nieuwe mensen aanwerven. Deels gaat het om de vervanging van vertrekkers, deels om een uitbreiding van het personeelsbestand, zegt het audit- en consultancybedrijf bij de voorstelling van zijn jaarresultaten.

Lees meer »

“Ik had nooit verwacht dat meditatie deel van mijn leven zou worden”: dit heeft Tom Waes geleerd uit “Kalm Waes”

“Op momenten dat ik in overdrive ga, doe ik mijn ogen dicht, dat geeft me veel rust.” Tom Waes is duidelijk veranderd sinds hij voor het programma ‘Kalm Waes’ leerde omgaan met stress. Professor en stressexpert Marie-Anne Vanderhasselt is een van de wetenschappers die hem hielp bij dat proces. Wat zijn haar meest essentiële tips om tot rust te komen?

Lees meer »

Steeds meer zwaargewonde fietsers en steppers

In 2022 zijn 7.300 fietsers na een ongeval in het ziekenhuis beland. Dat zijn er 10 procent meer dan in 2016. Dat meldt het verkeersveiligheidsinstituut Vias op basis van gegevens van Belgische ziekenhuizen. Zestig procent van alle ernstig gewonde e-steppers die in het ziekenhuis belanden na een ongeval, lopen een hoofdletsel op. Traumachirurgen riepen al eerder samen met Vias op

Lees meer »

Sergio Quisquater niet blij dat gênant fragment waarin hij bijna stikt blijft opduiken op VTM: “Ze hebben het recht niet”

Tegen de wil van Sergio Quisquater (59) duikt er nog regelmatig een fragment uit een oud VTM-programma op. Het gaat om zijn deelname aan het programma ‘Wondere wereld’ uit 1999, gepresenteerd door Ingeborg, waarin de zanger het gevoel heeft dat hij stikt. “Ze hebben daar het recht niet toe, dat staat contractueel vast”, legt hij uit.

Lees meer »