“Geen schande om tweede te worden na haar”: Kopecky moet wereldtitel gravel na koninklijk duel aan Vos laten

Lotte Kopecky is er net niet in geslaagd om ook in het gravel de regenboogtrui te veroveren. Onze landgenote moest na een duo-vlucht van meer dan 50 kilometer in een koninklijk sprintje het hoofd buigen voor Marianne Vos. Met Lorena Wiebes pakte een andere Nederlandse het brons. 

Meer krantenkoppen in België

Thibaut De Smet is Belgisch kampioen duatlon

Desselgemnaar Thibaut De Smet werd vorig weekend Belgisch kampioen duatlon Long Distance. Dit weekend staat in D’Ocquier het BK sprintduatlon op de kalender.
The post Thibaut De Smet is Belgisch kampioen duatlon appeared first on KW.be.

Lees meer »

Liesbeth Homans (N-VA) blijft voorlopig voorzitter Vlaams Parlement: Rousseau (Vooruit) heeft nog geen opvolger aangeduid

Nu het regeerakkoord rond is en de ministerposten verdeeld zijn, kan toekomstig Vlaams minister-president Matthias Diependaele (N-VA) vandaag in het Vlaams Parlement zijn regeerverklaring afleggen. Op de valreep is er dan toch nog een Septemberverklaring. CD&V-voorzitter Sammy Mahdi betreurt dat de Vlaamse ministerposten gisteren gelekt werden voor aanvang van het congres waar zijn partij haar deelname goedkeurde. Volg alles op

Lees meer »

Vladimir Ivic op lijst van Anderlecht om de nieuwe trainer te worden

In zijn zoektocht naar een nieuwe coach, heeft Anderlecht ook Vladimir Ivic (47) op de lijst staan. In tegenstelling tot Mark van Bommel, door paars-wit al gepolst, is Ivic een alles behalve bekende of ronkende naam. De Serviër speelde met Maccabi Tel Aviv twee keer achter elkaar kampioen en zit na een avontuur bij het Russische Krasnodar zonder club.

Lees meer »

Rus en Amerikaan gearriveerd aan ISS

De Amerikaanse astronaut Nick Hague en de Russische kosmonaut Aleksandr Gorboenov zijn zondag zoals gepland aangekomen aan het internationaal ruimtestation ISS. Dat blijkt uit beelden van de NASA.

Lees meer »

Cassatieberoep tegen windmolens in Westkapelle ontvankelijk verklaard

Het cassatieberoep van het gemeentebestuur van Knokke-Heist tegen de bouw van twee windmolens langs de A11 in Westkapelle is ontvankelijk verklaard door de Raad van State. “We hopen dat de vergunning alsnog vernietigd wordt”, klinkt het.
The post Cassatieberoep tegen windmolens in Westkapelle ontvankelijk verklaard appeared first on KW.be.

Lees meer »