Drie moorden in drie verschillende steden: Canadese politie arresteert vrouwelijke seriemoordenaar

In de Canadese stad Toronto heeft de politie vrijdag een 30-jarige vrouw gearresteerd die ervan verdacht wordt deze week drie moorden in drie verschillende Canadese steden te hebben gepleegd gepleegd. Een motief is nog niet bekend. De vrouw gebruikte een mes om de feiten te plegen.

 

Meer krantenkoppen in België

Wim Opbrouck opent verrassend veelzijdig Hof der Dingen in Brugge

Zaterdag 5 oktober opent Het Hof der Dingen in het Provinciaal Hof in Brugge. Curator Wim Opbrouck ging op een creatieve en participatieve manier op zoek naar wat een West-Vlaming zo typeert. Het antwoord is bij momenten heel verrassend.
The post Wim Opbrouck opent verrassend veelzijdig Hof der Dingen in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Milan Delva (21), student geneeskunde, uit Geluwe door hersentumor overleden: “Zijn grote droom was neurochirurg worden”

Aan de gevolgen van een hersentumor is in het AZ Delta Rumbeke Milan Delva (21) uit Geluwe overleden. Hij was tweedejaarsstudent geneeskunde aan UGent. Milan was de zoon van Jurgen Delva en Evelien Desimpel, beiden hebben een praktijk als kinesist. Jurgen in de Ieperstraat in Zonnebeke, Evelien op de Sint-Denijsplaats in Geluwe in de schaduw van de Sint-Dionysiuskerk.
The

Lees meer »

Dolly Parton doneert miljoenen na orkaan Helene

Dolly Parton heeft een miljoen dollar (meer dan 911.000 euro) gedoneerd om de hulpverlening na de verwoestende orkaan Helene te ondersteunen. Dat meldt onder meer Fox News. De Amerikaanse countryster maakte dat vrijdag bekend tijdens een persconferentie.

Lees meer »

Raam ingeslagen bij voorzitster van Vooruit Brugge Christie Herckenrath

Afgelopen nacht werd bij Christie Herckenrath, de voorzitter van Vooruit Brugge, een glazen achterdeur kapot geslagen. De twee vermoedelijke daders vluchten met haar elektrische fiets en via de tracer erop kon de politie hen traceren en oppakken.
The post Raam ingeslagen bij voorzitster van Vooruit Brugge Christie Herckenrath appeared first on KW.be.

Lees meer »

CGK Group geeft bezoekers unieke kijk achter de schermen van gloednieuwe productiehal tijdens Open Bedrijvendag

CGK Group uit Gullegem, gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor corrosie gerelateerde problemen, presenteert zondag 6 oktober de gloednieuwe productiehal en magazijnen aan het grote publiek tijdens de Open Bedrijvendag. Een investering van 7 miljoen euro waar 32 maanden aan gewerkt werd.
The post CGK Group geeft bezoekers unieke kijk achter de schermen van gloednieuwe productiehal tijdens Open Bedrijvendag appeared

Lees meer »

Charlotte Casiraghi, dochter van Caroline van Monaco, praat voor het eerst sinds haar scheiding: “Ik wil af van ‘koninklijke’ status”

“Ik begrijp niet waarom mijn privéleven iemand zou moeten interesseren.” Voor het eerst sinds haar huwelijk strandde, praat Charlotte Casiraghi (38) over haar leven. Als kind vond de dochter van prinses Caroline van Monaco (67) haar achtergrond al moeilijk om dragen, en ook vandaag wil ze vooral vrij zijn, weg van het etiket van royal, weet ‘Story’. Over haar woelige

Lees meer »

Man (31) uit Gistel die voorwaarden schond wil niet terug naar cel

Een 31-jarige man uit Gistel hoopt niet opnieuw naar de cel te moeten. Hij kreeg twee jaar cel met uitstel voor de verkrachting van een minderjarige, maar leefde zijn voorwaarden. Zo moest hij onder meer een cursus volgen, maar kwam niet opdagen. “Ik heb die mail niet gekregen.”
The post Man (31) uit Gistel die voorwaarden schond wil niet

Lees meer »

Creatievelingen met syndroom van Down stellen tentoon in Het Kunstuur in Roeselare: “Onder de indruk van hetgeen ze gemaakt hebben”

Naast de huidige tentoonstelling die in Het Kunstuur in Roeselare loopt, zijn er in het museum de komende maanden nog twaalf andere erg speciale werken te vinden. Zes creatievelingen met het syndroom van Down gingen elk aan de slag met twee werken die in Het Kunstuur hangen. Hun schilderij wordt via een veiling verkocht ten voordele van Kloen en het

Lees meer »