WK gravel in Leuven is magneet voor wielerfans én kans voor bedrijven

18:47 Met ruim 2.500 deelnemers aan het WK dit weekend zet gravelfietsen zijn spectaculaire groei voort. De combo natuur en sport biedt ook commerciële kansen. ‘Je kan het vergelijken met padel, maar dan vo… 

Meer krantenkoppen in België

“Kinderdroom houdt me jong”: Sandrina (55) viert 30ste verjaardag van haar kinderdagverblijf in Meulebeke

Sandrina Hullebusch uit de Hondekerkhofstraat in Meulebeke realiseert al dertig jaar haar kinderdroom als onthaalmama in kinderopvang De Kinderdroom. Zorg dragen voor kleine kinderen vindt ze fantastisch en ze hoopt hiermee nog lange tijd door te gaan.
The post “Kinderdroom houdt me jong”: Sandrina (55) viert 30ste verjaardag van haar kinderdagverblijf in Meulebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hier kan je genieten van de stilte in Roeselare

STIL RSL, zo heet een kleine brochure die een aantal stilte- en prikkelarme plekken in de stad beschrijft. “We hebben er nu 29 maar hopen bij een volgende druk nog nieuwe plekjes te vinden”, zegt schepen Michèle Hostekint.
The post Hier kan je genieten van de stilte in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brugse Zot wordt officiële partner van De Warmste Week: “Krachten bundelen”

Brouwerij De Halve Maan slaat dit jaar de handen in elkaar met De Warmste Week. Met het populaire biermerk Brugse Zot en zijn alcoholvrije tegenhanger Sportzot vlammen beide organisaties dit jaar voor het goede doel. Deze jaarlijkse solidariteitsactie van de VRT zal zoals vorig jaar afsluiten op ’t Zand in Brugge, op een boogscheut van de familiale brouwerij.
The

Lees meer »

Een miljard euro extra, maar de uitdagingen blijven groot: kan de eerste socialistische minister van Welzijn voor een ‘warmer’ Vlaanderen zorgen?

De nieuwe regering voorziet de komende jaren fors extra budget voor alles wat met het welzijn van de Vlamingen te maken heeft. In de eerste plaats moet kersvers minister Caroline Gennez (Vooruit) daarmee de wachtlijsten in vele sectoren weggewerkt krijgen. Wat kan de socialiste op een post die traditioneel bij de christendemocraten zat?

Lees meer »

“Tot 15 jaar na doortocht storm vallen er nog duizenden slachtoffers”: nieuwe studie legt ware impact van tropische cyclonen bloot

Tropische cyclonen in de VS waren verantwoordelijk voor zo’n 3 tot 5 % van de sterfgevallen aan de Atlantische kust tussen 1930 en 2015. Dat blijkt uit een nieuwe studie gepubliceerd in het toonaangevende tijdschrift Nature. Zelfs tot 15 jaar na zijn doortocht kan een tropische storm of orkaan voor een toename in het aantal overlijdens zorgen. In totaal veroorzaakt

Lees meer »

KIJK. De speech van de Bayern-CEO voor Kompany: “We zijn blij dat je hier bent en ons weer vreugde bezorgt”

Het gebeurt zelden dat een absolute topclub na een pijnlijke nederlaag de trainer zó opvallend in bescherming neemt. Het gebeurde woensdagavond niettemin bij het traditionele diner van Bayern München. CEO Jan-Christian Dreesen stond op en gooide bloemetjes naar Vincent Kompany. Wat zeggen we? Een ganse ruiker. Alles samen duurde de toespraak — met veel euh’s en veel herhalingen van hetzelfde

Lees meer »