Van de Playboy Mansion naar een tentje in een wei: voormalig model Louise (41) heeft het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen

Ooit was de Britse Louise Glover (41) nog model voor Playboy en woonde ze in de beruchte Playboy Mansion van Hugh Hefner. Nu is het schrapen om rond te komen en leeft ze in een tentje op een weide. “Ik probeer optimistisch te blijven en er het beste van te maken, maar het is niet makkelijk”, zegt ze in een interview met‘The Sun’.

 

Meer krantenkoppen in België

270.000 euro Vlaamse subsidies voor bouw nieuwe jeugdlokalen: “Blij met steun van Vlaanderen”

Nog net op de valreep heeft uittredend Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle 1,54 miljoen euro vrijgemaakt voor investeringen in jeugdinfrastructuur. Daarvan gaat 270.000 euro naar het project van de vzw Sperregem Bouwt, die op het domein Sperregem aan de Bruggestraat jeugdlokalen wil bouwen en verbouwen voor KSA ’s Gravenwinkel en KSA Marie Mo. “We zijn enorm blij met deze

Lees meer »

Het plan van Israël met grondoffensief in Libanon: “Mikken niet op nauwkeurigheid, maar op maximale schade”

‘Beperkt’ en ‘lokaal’, zo noemt Tel Aviv het grondoffensief dat het Israëlische leger gisteren in Libanon startte. Maar volgens Midden-Oosten-expert Brigitte Herremans (UGent, UAntwerpen) is deze operatie allesbehalve beperkt. Bereikt het conflict de totale escalatie? “Israël zal de Gaza-doctrine – zoveel mogelijk militaire doelwitten aanvallen ongeacht de dodentol onder burgers – doorvoeren in Libanon.”

Lees meer »

Oostenrijk rukt naar rechts

Bij de parlementsverkiezingen in Oostenrijk is de Freiheitliche Partij Österreichs (FPÖ) zondag de grootste partij geworden, met 29 procent van de stemmen. Onder haar huidige leider Herbert Kickl (55) is de partij extreemrechts geworden.

Lees meer »

Arbeidsmigratie van buiten EU licht gestegen in 2023

Als gevolg van een “lichte afkoeling” van de arbeidsmarkt heeft vorig jaar in België maar een beperkte stijging van het aantal arbeidsmigranten van buiten de EU plaatsgevonden. Dat blijkt uit cijfers van het federaal migratiecentrum Myria, dat maandag een deel van zijn jaarverslag publiceerde.

Lees meer »

Harm Vanhoucke verlaat Lotto Dstny en zet in 2025 carrière voort bij Q36.5

Harm Vanhoucke zet volgend wielerseizoen zijn carrière voort bij Q36.5 Pro Cycling. De Belgische klimmer komt over van Lotto Dstny en ondertekende bij Q36.5 een contract van twee jaar, zo bevestigde de Zwitserse ProTour-formatie vrijdag via zijn website.
The post Harm Vanhoucke verlaat Lotto Dstny en zet in 2025 carrière voort bij Q36.5 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pediater veroordeeld tot een jaar met uitstel voor dood van Luana (11): “Haar overlijden had vermeden kunnen worden”

Een Genkse pediater van het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) is veroordeeld tot een jaar met uitstel. Hij was als behandelende arts verantwoordelijk voor de dood van patiëntje Luana Kleynen (11). Het meisje werd in 2019 met spoed opgenomen, maar stierf door een foute diagnose. “Hij veroorzaakte door gebrek aan voorzichtigheid en voorzorg haar overlijden.”

Lees meer »

LIVE WESTERLO-BEERSCHOT (20u45). Opnieuw amok, of houden de bezoekende fans zich dit keer rustig?

Na de stopgezette derby Antwerp-Beerschot bestaat het risico dat de Beerschotfans vanavond op Westerlo ook amok zullen maken. Westerloburgemeester Guy Van Hirtum heeft na overleg met de politie en club over het risicogehalte beslist dat Beerschotfans toegelaten zijn in het uitvak: “We kregen een gunstig advies en gaan ervan uit dat de wedstrijd sportief en correct zal verlopen.”

Lees meer »

Voor Groot Middelkerke maakt volledige lijst bekend

Lijstduwer Filip Soetaert maakte onlangs de 25 kandidaten van de lijst Voor Groot Middelkerke bekend. Opvallend is de grote diversiteit aan kandidaten die zich engageren op deze lijst.
The post Voor Groot Middelkerke maakt volledige lijst bekend appeared first on KW.be.

Lees meer »