Ouderraad Klein Seminarie organiseert lezing

Op donderdag 10 oktober organiseert de Ouderraad van Klein Seminarie in Roeselare een lezing voor ouders en leerlingen.

Tom Termote komt zijn verhaal doen omtrent gamen, sociale media en cyberpesten. Tom is expert mediawijsheid bij Hogeschool Vives en geeft antwoord. Hij vertelt vanuit zijn eigen ervaringen als millennial, vader en docent cybersecurity. In zijn informatieve lezing, met een stevige portie humor, reikt hij praktische tips aan voor elke volwassene die jongeren opvoedt. Deze lezing zal doorgaan op donderdag 10 oktober om 19.30 uur in zaal Suydtbrugge op de campus van het Klein Seminarie en staat ook open voor ouders uit andere scholen.

Inschrijven kan vooraf, maar op de avond zelf kan er ook nog aangesloten worden. De ouderraad kijkt ernaar uit om er een prima schooljaar van te maken, maar zoekt wel nog enkele enthousiaste nieuwe ouderraadleden. Ouders van KSR-leerlingen mogen bij interesse altijd mailen naar [email protected]. (RV)

The post Ouderraad Klein Seminarie organiseert lezing is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Hilde Crevits na overlijdens van haar moeder, vader en schoonvader: “Ik heb vandaag pas het gevoel dat ik volwassen ben geworden”

Bij elke hand die ze schudt, wordt Hilde Crevits (57) gefeliciteerd en gecondoleerd tegelijk. De nieuwbakken Vlaamse minister van binnenlands bestuur en integratie verloor in drie weken tijd, in volle regeringsonderhandelingen, haar beide ouders en haar schoonvader. “Ik overwoog serieus om geen minister meer te zijn. Maar mijn vader, tot op zijn sterfbed, sprak me streng toe: ‘Nìet stoppen! Ons

Lees meer »

Scoort Heymans ook op het veld van Dender?

Dender krijgt Charleroi over de vloer. Trekt de promovendus aan het langste eind? Met een gelijkspel tegen Anderlecht tankten de manschappen van Vincent Euvrard alvast heel wat vertrouwen. Charleroi-middenvelder Daan Heymans hoopt dan weer een doelpuntje te mogen bijschrijven.

Lees meer »

Thibaut De Smet is Belgisch kampioen duatlon

Desselgemnaar Thibaut De Smet werd vorig weekend Belgisch kampioen duatlon Long Distance. Dit weekend staat in D’Ocquier het BK sprintduatlon op de kalender.
The post Thibaut De Smet is Belgisch kampioen duatlon appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mark Rutte beleeft eerste dag als secretaris-generaal van NAVO: “Niet ongerust over Amerikaanse presidentsverkiezingen”

De Nederlandse ex-premier Mark Rutte beleeft vandaag/dinsdag zijn eerste werkdag als nieuwe secretaris-generaal van de NAVO. Hij volgt de Noor Jens Stoltenberg op, die tien jaar lang aan het hoofd stond van de militaire alliantie. Rutte stipte alvast zijn hoogste prioriteit aan: het bestendigen van de steun aan Oekraïne, en Kiev helpen een onafhankelijk land te blijven.

Lees meer »

48 maanden cel met uitstel gevraagd voor jager uit Rijkevorsel die man met metaaldetector doodschoot in Tongeren: “Ik dacht dat het een haas was”

Een jager uit Rijkevorsel die eind 2022 een man uit Tessenderlo doodschoot op een veld in Tongeren riskeert 48 maanden celstraf, met probatie-uitstel. Daarbovenop eiste de procureur ook een boete van 80.000 euro. Er wordt ook geëist dat de 51-jarige jager zich laat begeleiden voor zijn alcoholprobleem en dat de bij hem thuis aangetroffen wapens en munitie worden verbeurd verklaard.

Lees meer »