Ex-politievrouw (29) beschuldigt collega’s van jarenlange pesterijen en mishandeling in afscheidsvideo, parket opent onderzoek

Het parket voert een onderzoek naar de dood van een 29-jarige gewezen politieagente. Er wordt onderzocht of leden van het Oostendse korps haar bleven pesten, zelfs jaren na haar ontslag. De vrouw stapte uit het leven, zo schrijft ‘Het Laatste Nieuws’ vrijdag.

 

Meer krantenkoppen in België

Hoofdaandeelhouder draait geldkraan dicht bij Deinze, CEO stapt op

Tweedeklasser KMSK Deinze zit in financiële moeilijkheden. Hoofdaandeelhouder ACA Football Partners (ACAFP) heeft namelijk besloten de geldkraan volledig dicht te draaien, zo bevestigt de Oost-Vlaamse club maandag via een persbericht. CEO Akihisa Iizuka heeft ook besloten om af te treden uit zijn functie, maar blijft volgens de club echter betrokken bij de club in de rol van “consultant en woordvoerder,

Lees meer »

De Kasteelvink zet kampioenen in de bloemetjes

De Kasteelvink zette deze middag de kampioenen in de bloemetjes. Filip Devos werd met vink Felix zowel koning als keizer. Met vogel Tiest speelde Filip Devos ook kampioen. Annie Vandenbroucke kroonde zich met vink Francky tot koningin. Verder kregen we nog kampioen 75 % Rudi Demeulenaere met Gerard, kampioen 50 % Jean-Marc Huyghe met Ocean,
The post De Kasteelvink

Lees meer »

Toch koers tijdens de kermis

Door het afhaken van De Sint-Ritatrappers zag het er naar uit dat er géén koers meer zou zijn tijdens Moerkerke Kermis. Gelukkig zetten Wouter Moeraert, Wim Goudesaboos en Frank Lehouck er toch nog hun schouders onder. “Met onder meer een tandemkoers willen we het ook wat ludiek maken en openstellen voor iedereen”, klinkt het.
The post Toch koers tijdens

Lees meer »

KIJK. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt voor het eerst zijn volledige verhaal na gruwelijke nacht in Libanon: “We zitten op een veilige plek nu”

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt telefonisch in VTM NIEUWS wat er precies gebeurde in de bewuste nacht van woensdag op donderdag. “Toen we aankwamen op de plaats waar de raketten waren ingeslagen, riep iemand dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel.” Hierboven kunt u het volledige gesprek met Robin Ramaekers beluisteren.

Lees meer »

Bestuurder trekt spoor van vernieling: voertuig crasht met hoge snelheid tegen gevel, lantaarnpaal en verschillende voertuigen

Een bestuurder heeft zondagmorgen vroeg met zijn wagen een spoor van vernieling getrokken in Kapelle-op-den-Bos, in Vlaams-Brabant. Hij ramde eerst een lantaarnpaal en de gevel van een woning, waarna hij frontaal op een geparkeerde wagen botste. Meerdere voertuigen raakten beschadigd, en de brandweer moest de bestuurder bevrijden uit zijn zwaar gehavende Volvo.

Lees meer »

Israël elimineert ene Hezbollah- en Hamas-kopstuk na het andere: maar hoe weten ze zo precies waar die zitten?

Israël zou donderdagnacht geprobeerd hebben om de gedoodverfde nieuwe leider van Hezbollah te vermoorden met een zware luchtaanval op het zuiden van Beiroet. Of dat lukte, staat nog niet vast. Maar het tempo van de liquidaties is verschroeiend en de dodenlijst lijkt eindeloos. Alle vijanden moeten eraan. Zoals de broers Qassir. Die werden afgelopen week met twee aparte aanvallen gedood.

Lees meer »

De aarde heeft er de komende maanden een mini-maan bij

De komende maanden draait er tijdelijk een piepkleine, 2e maan rond de aarde. Het gaat om een ruimterots van 10 meter breed. Op 25 november zijn we onze nieuwe maan alweer kwijt. Ze zal dan ontsnappen aan de zwaartekracht van onze planeet. De mini-maan zal enkel met een professionele telescoop te zien zijn.

Lees meer »