Nieuw gezicht in musical ‘Babes’: Ann Van den Broeck zal Daisy Thys vervangen

Op 14 oktober 2024 gaat de nieuwe musical ‘Babes’ in première, maar Daisy Thys zal daar niet langer te zien zijn. Vanwege een ernstige blessure moest zij zich terugtrekken, waarna productiehuis Iskariot op zoek ging naar een vervangster. Die hebben ze gevonden in Ann Van den Broeck. 

Meer krantenkoppen in België

OPROEP. Ben je ouder dan 45 jaar en speel je nog geregeld videogames?

Gamen iets voor kinderen of tieners? Vergeet het, uit recente cijfers blijkt dat een op de vijf Belgische gamers (21%) ouder is dan 45 jaar. Bijna vier op de tien zijn ouder dan 35 jaar. We zijn op zoek naar ‘oudere’ gamers die nog geregeld de controller ter hand pakken of achter hun pc schuiven om een computerspel te spelen.

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers en cameraman Stijn zien elkaar terug na dramatische nacht in Beiroet: “We zullen tijd nodig hebben om het allemaal te plaatsen en te verwerken”

VTM NIEUWS-journalist Robin Ramaekers heeft een foto gedeeld waarop hij te zien is samen met cameraman Stijn De Smet. “Na de honderden lieve berichtjes en bezorgde vragen een groet vanuit Beiroet”, schrijft hij in een verklaring. De twee journalisten werden in de nacht van woensdag op donderdag aangevallen door een woedende Hezbollah-militie. De Smet werd in het been geschoten, Ramaekers

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers en cameraman Stijn De Smet gewond in Beiroet: De Smet in been geschoten, Ramaekers breuken in gezicht opgelopen

VTM NIEUWS-oorlogsjournalist Robin Ramaekers (49) en zijn cameraman Stijn De Smet (37) zijn afgelopen nacht in Beiroet gewond geraakt terwijl ze een reportage aan het draaien waren. De Smet werd in zijn been geschoten en Ramaekers liep enkele breuken in zijn gezicht op. Beiden zijn inmiddels in veiligheid gebracht en worden ter plaatse verzorgd.

Lees meer »

Steve Beyst (VV Tielt) leeft toe naar derby tegen Wingene

De competitie in Derde Provinciale A is ondertussen al vijf speeldagen onderweg en VV Tielt staat nog steeds puntenloos onderaan in het klassement. Komend weekend staat de derby tegen VC Wingene op het programma. “Het zal wel eens keren zeker?”, vraagt coach Steve Beyst zich knipogend af.
The post Steve Beyst (VV Tielt) leeft toe naar derby tegen Wingene

Lees meer »

Kortgerokte prinses Delphine maakt statement tijdens misviering met paus: “Hoop en liefde zijn niet verbonden aan één religie”

Kleurrijk en Belgisch. Zo verscheen prinses Delphine (56) zondag tijdens de eucharistieviering met paus Franciscus (87). Waar de andere leden van de koninklijke familie het sober hielden, koos de kunstenares resoluut voor een sprankelende look en blote benen. BV-stylist Jody Van Geert, met wie ze samenwerkte, legt uit hoe de outfit met blazer waarop ‘Love’ te lezen staat tot stand

Lees meer »

Jaarlijkse autocross in de Kruiskesstraat biedt rijkgevuld programma

Op zondag 6 oktober vindt in de Kruiskesstraat de jaarlijkse autocross plaats. Het rijkgevulde programma bevat naast de traditionele reeks, ook een aparte damesklasse en een wedstrijd voor verlaagde kevers en sprinter. De organisatie werkt niet met registratie vooraf. Op de dag zelf kan vanaf 7 uur worden ingeschreven in de feesttent. Er wordt gestreden
The post Jaarlijkse autocross

Lees meer »

Enkelband met alcoholmeter straks ook in België? Vlaamse regering wil proefproject in 2025: “Op deze manier heeft justitie stok achter de deur”

Een enkelband die je alcoholgebruik detecteert – het klinkt misschien als sciencefiction, maar de nieuwe Vlaamse regering wil het werkelijkheid maken. Het toestel werd al getest in het buitenland, zat rond de enkels van meerdere Hollywoodsterren en blijkt verbazingwekkend efficiënt te zijn. Hoe werkt zo’n alcohol-enkelband en wie zal het moeten dragen?

Lees meer »