Melania Trump botst frontaal met haar man over abortus: “Fundamenteel alleenrecht van de vrouw”

Melania Trump staat niet gekend om haar politieke uitspraken. Ze deed er zelfs geen tot nu. Maar in haar boek dat volgende week verschijnt, verdedigt ze fel het recht op abortus. Op een maand van de verkiezingen maakt ze het zo haar man en de Republikeinse partij moeilijk.

 

Meer krantenkoppen in België

“Als hij het doelwit was, is het wel mislukt”: wilde Israël deze man treffen met aanval waarvoor Robin Ramaekers uitrukte?

Het is geen typische Hezbollah-wijk waar het team van VTM NIEUWS woensdagnacht is aangevallen. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers liep daarbij verschillende breuken op in het gezicht en cameraman Stijn De Smet werd in zijn been geschoten. Bachoura ligt vlakbij het parlement en tal van ambassades — ook de Belgische — en gold als een veilig stukje van de Libanese hoofdstad Beiroet.

Lees meer »

LIVE. Ook buiten Bosuil loopt het uit de hand: politie jaagt Antwerp-fans weg met waterkanon, Beerschot-bussen vertrekken

De derby tussen Antwerp en Beerschot is, zoals gevreesd, uit de hand gelopen. De bezoekende fans bleven rookbommen op het veld en scheidsrechter Lothar D’hondt besliste om de match definitief te staken. De Bosuil is intussen leeg, maar ook buiten het stadion is de sfeer nog grimmig – de politie moest zelfs al het waterkanon en traangas inzetten tegen de

Lees meer »

Feestelijke opening Waregemstraat: “Het daveren is gedaan en de geluidsoverlast is minder”

Deze week opende de burgemeester de vernieuwde Waregemstraat. “Midden juli ging deze grondig aangepakte straat terug open voor alle verkeer. Daarom heffen we met plezier vanuit de gemeente het glas met jullie, de inwoners”, klonk het bij burgemeester Gino Devogelaere (Samenéén).
The post Feestelijke opening Waregemstraat: “Het daveren is gedaan en de geluidsoverlast is minder” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Spaanse koning Juan Carlos in val gelokt door zijn voornaamste minnares: “Ze kreeg miljoenen peseta’s dankzij die foto’s”

De voormalige Spaanse vorst Juan Carlos (86) heeft volgens de lokale media meer dan honderd minnaressen gehad, maar daarvan was nog nooit één enkele foto als bewijs. Tot nu. De zoon van zijn voornaamste minnares Bárbara Rey (74) bezorgt hem een serieuze kater. Hij vertelt in een interview met ‘Privé’ hoe de monarch in de val werd gelokt met belastende

Lees meer »

Jean-Marie Pfaff wordt peter van kinderziekenhuis in Geel

Ex-doelman Jean-Marie Pfaff wordt peter van Planeet Goudgeel, het nieuwe kinderziekenhuis in Geel. De bouw ervan is 2 jaar geleden gestart en eind dit jaar moet de nieuwe kinderafdeling klaar zijn. Het ziekenhuis wordt ingericht als een planeet waarbij de kinderen ruimtevaarders zijn. Ook zanger en presentator Tijs Vanneste zette eerder al zijn schouders onder het project als peter.

Lees meer »

Olympialaan is olympisch speeldorp in aanloop naar Winkel Koerse

Winkel Koerse leeft. Dat is ook dit jaar duidelijk zichtbaar in de verschillende straten en wijken. De wijkburgemeesters namen hun buren op sleeptouw. Samen zorgden ze voor tal van mooie versierde straten. Onder andere in de Olympialaan deden ze hun uiterste best. De straat werd in aanloop naar Winkel Koerse omgedoopt tot olympisch speeldorp.
The post Olympialaan is olympisch

Lees meer »

Daar is de aftrap: wie zorgt het eerst voor dreiging?

Dender krijgt Charleroi over de vloer. Trekt de promovendus aan het langste eind? Met een gelijkspel tegen Anderlecht tankten de manschappen van Vincent Euvrard alvast heel wat vertrouwen. Charleroi-middenvelder Daan Heymans hoopt dan weer een doelpuntje te mogen bijschrijven.

Lees meer »