EU-lidstaten leggen Chinese auto’s invoertarieven op tot meer dan 45 procent

20:51 Vrijdag zal een voldoende meerderheid van EU-lidstaten definitieve invoerheffingen op Chinese elektrische wagens steunen. Die kunnen oplopen tot meer dan 45 procent. Maar tot 30 oktober hoopt de Europ… 

Meer krantenkoppen in België

Thomas krijgt makeover tijdens ‘Blind Getrouwd’ huwelijksreis in Mexico: “Karlien mag kiezen wat ermee gebeurt”

In de categorie ‘zaken die je zeker moet gedaan hebben op huwelijksreis in Mexico’: je kersverse echtgenoot restylen. Het is dan misschien geen mainstream activiteit, maar blind trouwen is dat ook niet. Karlien en Thomas trekken Mexico City dan ook in met een missie: een nieuw kapsel voor Thomas, die het lot van zijn lokken in de handen legt van

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers en cameraman Stijn De Smet veilig geland in Eindhoven met 30-tal andere Belgen

Onze oorlogsjournalist Robin Ramaekers (49) en cameraman Stijn De Smet (37) zijn geland in Eindhoven. Ze konden vandaag terugkeren naar huis vanuit Beiroet nadat ze er werden aangevallen in de nacht van woensdag op donderdag. Het duo zat aan boord van het militaire vliegtuig dat vanmorgen vanuit Eindhoven richting Libanon vertrok, om onder meer Belgen en Nederlanders te repatriëren.

Lees meer »

Streekproductenfestival Da’Smakt viert jubileum: “Blij dat Damme er staat als culinair merk op deze twintigste editie”

Het streekproductenfestival Da’Smakt viert een mooi jubileum. Op zondag 6 oktober is het evenement, dat voor de derde keer plaatsvindt in de Zustertuin, aan de twintigste editie toe. Naast de lokale lekkernijen van meer dan dertig standhouders kun je er ook genieten van een streepje livemuziek.
The post Streekproductenfestival Da’Smakt viert jubileum: “Blij dat Damme er staat als culinair

Lees meer »

Nieuwbouwwoningen op laagste peil in kwarteeuw

In de eerste helft van dit jaar is het aantal verleende vergunningen voor nieuwbouwwoningen en -appartementen in Vlaanderen naar het laagste peil in een kwarteeuw gezakt. Dat blijkt vandaag uit een analyse van ‘De Tijd’ op basis van gegevens van het Belgische statistiekbureau Statbel.

Lees meer »