“Dit is het spel dat hij wil zien”: Neuer verklaart foutje, dat tot nederlaag leidt, door instructies Kompany

Aston Villa is Dinamo Zagreb niet. Daar is ook Vincent Kompany nog eens aan herinnerd. Bayern München ging in Birmingham voor het eerst kopje-onder onder zijn nieuwe coach na een foutje van doelman Manuel Neuer. “Normaal gezien scoren we heel vlot, maar deze keer viel het tegen”, aldus Kompany na de wedstrijd. 

Meer krantenkoppen in België

Verzorgers internetsensatie bever Nibi vechten bevel tot vrijlating aan: “Haar hier laten is haar leven redden”

Nibi, een twee jaar oude bever die uitgroeide tot internetsensatie, is in een rechtszaak verzeild geraakt nadat haar verzorgers het bevel kregen haar terug vrij te laten in het wild. Het dier is te zeer gehecht geraakt aan mensen wat een vrijlating erg moeilijk maakt. Haar verzorgers vechten het bevel nu aan en krijgen daarbij de steun van duizenden fans.

Lees meer »

KIJK. Vals of echt? Fans speculeren over verandering in ‘popprinses’ Sabrina Carpenters uiterlijk

Sabrina Carpenter (25) is volop bezig aan haar Short ‘n’ Sweet-tour in Noord-Amerika. Ze paradeert op het podium in glitteroutfits en hoge hakken, maar het zijn vooral haar lange blonde lokken die met de aandacht gaan lopen. Fans vermoeden dat de zangeres een pruik of haarstuk draagt, aangezien ze nu een veel volumineuzer kapsel lijkt te hebben. “Het is normaal

Lees meer »

Marine Le Pen voor de rechter op verdenking van verduistering EU-geld

Voor de correctionele rechtbank van Parijs start maandag om 13.30 uur het proces tegen de Franse extreemrechtse politica Marine Le Pen, haar partij Rassemblement National (RN), haar vader Jean-Marie en nog vijfentwintig anderen, die verdacht worden van verduistering van Europese fondsen. Het proces zal tot 27 november duren.

Lees meer »

Zes doden en meerdere gewonden bij schietpartij in Tel Aviv

Twee vermoedelijke terroristen hebben rond 19 uur lokale tijd het vuur geopend in het station van Jaffa, een voorstad van Tel Aviv. Dat melden lokale media. Eerder op de avond melden Israëlische media daarbij acht doden, de politie stelt dat aantal nu bij naar zes. Minstens negen anderen raakten gewond.

Lees meer »

Willy en Christiane vieren gouden huwelijksjubileum

Christiane Verbrugghe en Willy Delmotte waren onlangs te gast in kasteel Ter Borcht om er samen met hun kinderen, kleinkinderen en het college van burgemeester en schepenen hun gouden huwelijksjubileum een officieel karakter te geven. Willy zag het levenslicht op 5 maart 1951 en Christiane werd geboren in Tielt op 21 maart 1951. Willy en
The post Willy en

Lees meer »