De herfst is nog maar net in het land, maar bij Action liggen de rekken al vol kerstgerief

Eind september kon je hier al lezen dat Lidl al volop snoep verkoopt voor Sinterklaas. Maar bij Action gaan ze nog een stap verder. Daar liggen de rekken zelfs al vol kerstmateriaal.

 

Meer krantenkoppen in België

Opnieuw orkaan op komst naar Florida? Meteorologen houden ontwikkelingen in Golf van Mexico nauwgezet in de gaten

Het zuidoosten van de VS is nog maar amper bekomen van de verwoestende impact van zware orkaan Helene of er staat al een nieuwe bedreiging klaar. Want in de komende dagen kan er zich boven de Westelijke Caribische Zee mogelijk een nieuwe tropische depressie ontwikkelen volgens de laatste weermodellen. Tegen het weekend zou die zelfs tot een orkaan kunnen uitgroeien.

Lees meer »

KAA Gent test handpalmherkenning voor het eerst bij 200 supporters: “In ruim 99 procent van de gevallen vlot verlopen”

Voetbalclub KAA Gent heeft voor het eerst handpalmcontroles uitgevoerd om supporters toegang tot het stadion te geven. Dat gebeurde gisteren bij zo’n 200 supporters tijdens de wedstrijd KAA Gent – OH Leuven. Het is een proefproject waarbij de supporters hun handpalm scannen via infraroodstralen. Die scan wordt gekoppeld aan hun abonnement. De rest van het seizoen moeten ze dan enkel

Lees meer »

André Ledaine gehuldigd als verdienstelijke inwoner 2024

Het feestcomité Westerkwartier-Vlaams Plein riep André Ledaine uit tot meest verdienstelijke inwoner van de wijk. De laureaat voor 2024 baat langs de Nieuwpoortsesteenweg de bekende elektrowinkel uit. Hij draagt het Feestcomité al twee decennia een warm hart toe. Winnaar André Ledaine wordt op de foto omringd door diens echtgenote Claudine Dekeyzer, Martine Sys, Tamara Derous
The post André Ledaine

Lees meer »

Vlaams Belang wil hegemonie van Coens doorbreken: “Willen het huidige dictatoriale beleid resoluut een halt toeroepen”

Als laatste in de rij stelt ook Vlaams Belang Damme haar lijst voor. Met Philippe Mus op kop strijdt de partij onder meer voor sociale woningen ‘voor eigen mensen’, een nabije politie en het invoeren van referenda. “Veel Dammenaars vroegen ons het huidige dictatoriale beleid te stoppen”, klinkt het.
The post Vlaams Belang wil hegemonie van Coens doorbreken: “Willen

Lees meer »

Antwerps Sportpaleis verandert voor het eerst sinds 1933 van naam

Het Sportpaleis in Antwerpen verandert in 2025 van naam en ondergaat de komende jaren grondige renovatiewerken. Al sinds 1933 wordt het iconische gebouw ‘Sportpaleis’ genoemd, maar vanaf september 2025 komt er voor het eerst een naamsponsor. Er komt een oproep naar het publiek om samen een nieuwe naam te bedenken.

Lees meer »