IN BEELD – Muzikale namiddag met drie artiesten in ’t Bourgondisch Schild in Diksmuide

Ruim 170 mensen waren present op de muzikale namiddag met Chris Cappoen, Paul Bruna en Jan Wuytens in ’t Bourgondisch Schild van Nathan Missiaen in Diksmuide.

De meeste aanwezigen genoten eerst van een lunch met heerlijke tomatensoep, frietjes met stoofvlees en witloof, en een koffie. Daarna opende Chris Cappoen de muzikale namiddag met bekende deuntjes. De sfeer zat er al in. Paul Bruna trad ook op. Hij legde veel kilometers af om van de ene hoek van de zaal naar de andere te stappen. De namiddag werd afgesloten met Jan Wuytens.

Paul Bruna gaf wat méér uitleg rond deze namiddag: “In samenwerking met Bourgondisch Schild organiseren wij regelmatig een dansnamiddag met Chris Capoen en een optreden van een artiest. Die namiddag is eigenlijk bedoeld voor leden van de fanclub en seniorenverenigingen. Vorige maandag was er een hele grote groep uit Zele present, waardoor we ook het restaurant moesten inpalmen. Als er een vereniging is, eten ze wel want dat is inbegrepen in de trip. Omdat we het beperkt willen houden, maken we weinig publiciteit errond, want in de zaal kan er ook niet zoveel volk binnen. De volgende is met Eveline Cannoot op maandag 28 oktober.” (PADI – foto’s FODI)

The post IN BEELD – Muzikale namiddag met drie artiesten in ’t Bourgondisch Schild in Diksmuide is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ex-danslerares getuigt over het woelige huwelijk van prinses Diana: “Ze had vele affaires, maar wilde enkel Charles”

“In het midden van een dansles, zakte ze gewoon in elkaar van verdriet.” In het nieuwe boek ‘Dancing With Diana’ doet Anne Allan, de danslerares van de voormalige prinses van Wales, een pakkende getuigenis over de dagen die ze met haar doorbracht. Ze vertelt hoe Diana er alles aan deed om haar huwelijk met Charles te redden. “Op dat moment

Lees meer »

Vindingrijke man gaat wel erg ver om sterke drank binnen te smokkelen op concert

Enkele halve liters aan je benen vast tapen, een fles wijn verbergen in een paardenstaart of op voorhand pinten begraven op een festivalterrein, … er bestaan verschillende trucjes om drank binnen te smokkelen op een concert, maar een Peruaanse man ging nog een stapje verder om begin augustus whiskey te kunnen drinken tijdens een optreden. Hij liet zichzelf een vals

Lees meer »

AVMO-meisjes slopen stokoud clubrecord op 4x200m: “De toekomst oogt rooskleurig”

Het atletiekseizoen wordt in september traditioneel afgesloten met de nationale aflossingskampioenschappen. AV Molenland was met vier teams aanwezig in het Oost-Vlaamse Oordegem en deed het daar erg goed. De mannen liepen op de 4x800m naar nationaal zilver, terwijl de vrouwen, met een piepjonge ploeg, achtste werden op de 4x200m en dat in een nieuw clubrecord.
The post AVMO-meisjes slopen

Lees meer »

IN BEELD. Rally met exclusieve oldtimers vormt het hoogtepunt van Zoute Grand Prix: “Het zijn allemaal juweeltjes”

Hét hoogtepunt van de Zoute Grand Prix blijft de Zoute Rally by Stow, een race tussen exclusieve oldtimers van minstens 56 jaar oud. Niet de snelste, wél de meest consistente deelnemers eindigen op het podium. Ondertussen kunnen liefhebbers zich op de Zeedijk twee dagen lang vergapen aan 225 kunstwerkjes op wielen. “De vibe hier, die vind je nérgens anders.”

Lees meer »

“Ik kon moeilijk geloven dat een vrouw een goed mens kon zijn”: verdachte (34) in zaak ‘Monster van Avignon’ al eerder veroordeeld voor verkrachting

Een van de zeven nieuwe verdachten in de zaak rond Dominique Pelicot (71), beter bekend als ‘het Monster van Avignon’, is Adrien L. De 34-jarige man verkrachtte Pelicots vrouw Gisèle (72) in 2014. Het gruwelijke incident is lang niet het enige misdrijf dat L. ooit pleegde. Hij zit op dit moment al een gevangenisstraf van 14 jaar uit voor de

Lees meer »

Vier organisaties officieel erkend als Brugse dierenwelzijnsvereniging

Vrijdag kregen vier organisaties de officiële erkenning als Brugse dierenwelzijnsvereniging uit handen van schepen van Dierenwelzijn Mathijs Goderis. Het gaat om vzw Poespartoe, vzw Kat Zoekt Thuis, vzw Cathz en vzw SOS Reptiel. “Die laatste is niet gehuisvest in Brugge, maar vangt wel veel dieren op vanuit onze stad”, aldus schepen Goderis.
The post Vier organisaties officieel erkend als

Lees meer »