Gespot bij hippe bakkerij: Joe Jonas verkent Antwerpen na optreden in Sportpaleis

Joe Jonas (35), de zanger van de Jonas Brothers, werd vanochtend gespot in de populaire Antwerpse bakkerij Funk. Na het optreden van de broers in het Sportpaleis gisterenavond, tijdens de ‘Five Albumbs, One Night’-tour, genoot Joe van een ontspannen moment in de stad. 

Meer krantenkoppen in België

Chiro Pimpernel ontvangt 164 leden op startdag

Chiro Pimpernel blikt tevreden terug op een geslaagde startdag. Op zondag 22 september trapte de jeugdbeweging het werkjaar af met zoals gebruikelijk de bekendmaking van de leidersverdeling. In totaal waren er 164 leden op de afspraak. Zij krijgen leiding van 28 gemotiveerde jongens en meisjes. (gf)
The post Chiro Pimpernel ontvangt 164 leden op startdag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Acteur en scenarist Brik Van Dyck (52) overleden: “Altijd vol lof over West-Vlaanderen”

Grote verslagenheid binnen de Vlaamse showbizz, want deze ochtend werd bekend dat acteur en scenarist Brik Van Dyck op amper 52-jarige leeftijd de strijd tegen kanker verloren heeft. Van Dyck was bekend van vele rollen in onder meer ‘Familie’ en ‘Fair Trade’, maar was ook mede-eigenaar van de Sven De Ridder Company, genoemd naar zijn boezemvriend.
The post Acteur

Lees meer »

Honderden kinderen voeren actie voor verkeersveiligheid in Antwerpse wijk Kiel: “Worden hier regelmatig bijna aangereden”

Op het Kiel in Antwerpen hebben honderden kinderen actie gevoerd om aandacht te vragen voor de verkeersveiligheid in de wijk. De kinderen, hun ouders en leerkrachten willen ook meer kwalitatieve open ruimte om buiten te spelen. "De infrastructuur is hier volledig op de auto gericht", zegt Bavo Wouters, woordvoerder van burgerbeweging Mobiel Kiel, die de actie organiseerde.

Lees meer »

Paaldanseres onthult welke beroemdheden ze zag op omstreden feestjes van Diddy: “Ik werd gedwongen tot seks”

Wie o wie van Diddy’s bekende vrienden was op de hoogte van het misbruik dat zich achter gesloten deuren afspeelde? En wie nam deel? Het is de vraag die op ieders lippen brandt, maar die meerdere beroemdheden niet beantwoord willen zien. Toch worden steeds meer namen gelekt. Ook Adria Sheri English (46), een paaldanseres die tot seks werd gedwongen met

Lees meer »

Ombudsdienst ontving dit jaar al meer klachten over De Lijn dan in heel 2023: “Bussen komen niet opdagen of zijn overvol”

Sinds vervoersmaatschappij De Lijn haar dienstregeling begin dit jaar heeft aangepast, ontving de Vlaamse Ombudsvrouw al meer dan 500 klachten. Dat zijn er meer dan heel vorig jaar. De meeste klachten gaan over bussen die te laat of helemaal niet komen. Volgens De Lijn is het grootste deel van de bussen te oud en vallen de voertuigen daardoor regelmatig uit.

Lees meer »