De games van Netflix: nu nog geen succes, al zouden ze zomaar eens een entertainmentrevolutie kunnen betekenen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Sabine (49) is gepassioneerd door alternatieve relaxatietherapieën: “Mensen innerlijke rust brengen”

Wie interesse heeft in alternatieve relaxatietherapieën, kan sinds kort terecht bij Heart & Soulflow in de Hekkestraat in Wingene. Initiatiefneemster is Sabine Ameloot (49), orthopedagoge van opleiding, maar al vele jaren gepassioneerd door allerlei ontspanningstechnieken. “Ik mediteer dagelijks al vijftien jaar en ik kan gerust zeggen dat ik een ander mens geworden ben”, zegt Sabine. “Meditatie is een langzaam proces,

Lees meer »

Wout Meese is de talentrijke tweede doelman van Royal Knokke FC (1e nationale): “Geduld, maar soms kriebelt het”

Een enorme massa was komen opdagen voor het duel tussen middenmoter Knokke en medeleider Hasselt. De puntendeling is een opsteker van formaat voor lokale coach Jannes Tant, die opnieuw kon rekenen op de herstelde kapitein Ruben Vanraefelghem maar nog steeds de gekwetste Lucas Prudhomme mist. Nieuwkomer Stan Braem mocht debuteren in de spits.
The post Wout Meese is de

Lees meer »

Paul Magnette “beledigd” door uitspraken van de paus over vrouwen

PS-voorzitter Paul Magnette is misnoegd over uitspraken die paus Franciscus tijdens zijn bezoek aan ons land heeft gedaan over vrouwenrechten. Dat zei hij zondag bij RTL-TVi. Magnette trad niet in detail, maar verwees wellicht naar de conservatieve standpunten die de paus uit de doeken deed in zijn toespraak bij de UCLouvain.

Lees meer »

Leven tussen de deadlines: “Laat je niet in de luren leggen in het stemhokje”

Jan Devriese leeft tussen deadlines. De Brugse stukjesschrijver maakte 45 jaar geleden zijn allereerste artikel, toevallig (of niet?) voor deze krant. Na een lange omzwerving is de cirkel rond en de pen weer thuis. Elke twee weken zal Jan hier wat woorden in een meer dan aanvaardbare volgorde zetten. Hij wisselt af met Laura Schuyesmans, die leeft met een deadline.<br

Lees meer »

IN BEELD – ‘Week van de ambiance’ vierde tiende verjaardag met 200 reizigers in Spanje: “Zelfs feesten in een discotheek”

Op zaterdag 21 september vertrokken zo’n 200 enthousiaste reizigers voor één week naar Lloret Del Mar aan de Costa Brava. Dit was de feesteditie van ‘Week van de Ambiance’.
The post IN BEELD – ‘Week van de ambiance’ vierde tiende verjaardag met 200 reizigers in Spanje: “Zelfs feesten in een discotheek” appeared first on KW.be.

Lees meer »