Wie koopt kleren voor Marianne in ‘Thuis’ en zijn de broodjes in ‘Familie’ eetbaar? Soapspecial onthult setgeheimen

Fan van ‘Thuis’, Familie’ of ‘Milo’? Dan is er deze week goed nieuws, want de nieuwe Soapspecial is uit. De jaarlijkse special over het reilen en zeilen in soapland is aan de achtste editie toe en bevat weer heel wat interviews, grappige bloopers, unieke foto’s en reportages achter de schermen. 

Meer krantenkoppen in België

Kortrijk Art Weekend: Hedendaagse kunst op 28 locaties én een wandelroute langs 12 kunstwerken

Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober vindt de tweede editie van Kortrijk Art Weekend plaats. De tweedaagse kunstmanifestatie creëert een belangrijk momentum voor hedendaagse kunst in Kortrijk dankzij de deelname van 28 organisaties: van musea, galeries en kunstencentra tot artist-in-residencies, projectruimtes, jonge en opkomende initiatieven en pop-up tentoonstellingen.
The post Kortrijk Art Weekend: Hedendaagse kunst op 28 locaties

Lees meer »

Pauzeknop of ambitieus? Vlaams regeerakkoord blaast warm en koud over klimaat

Volgens critici drukt de nieuwe Vlaamse regering de pauzeknop in van het klimaatbeleid, volgens de regering zelf ligt de lat hoog. "Vlaanderen zou de problemen onder ogen moeten zien en oplossingen bieden voor klimaatbeleid", zegt de Bond Beter Leefmilieu. "Wij zijn wel ambitieus", klinkt het bij de regering. Het doel halen voor het afbouwen van broeikasgassen lijkt alvast heel moeilijk.

Lees meer »

Daisy Thys, Bieke Ilegems en Maike Boerdam namen in de opnamestudio de single ‘Keer op Keer’ op voor de musicalcomedy ‘Babes’

Vandaag werd de single “Keer op Keer”, speciaal geschreven voor de gloednieuwe musical ‘Babes’ van ISKARIOT, officieel gelanceerd op alle grote streamingplatforms. Niemand minder dan de drie hoofdrolspeelsters uit deze sprankelende musicalcomedy – Daisy Thys, Bieke Ilegems, en Maike Boerdam – zongen dit nummer live voor de pers tijdens een exclusief lanceringsmoment.
The post Daisy Thys, Bieke Ilegems en

Lees meer »