Van alcoholvrije drank tot volledig lege stadions: zo leggen ze in het buitenland lastige bezoekers aan banden

Na het wangedrag van Beerschotsupporters tijdens de stadsderby: hoe doen ze dat over de grens met bezoekende fans? In Nederland zit tijdens Ajax-Feyenoord al vijftien jaar geen kat meer in het bezoekersvak. In Duitsland zitten ze door elkaar. In Griekenland zit soms niemand meer.

 

Meer krantenkoppen in België

Leonardtunnel in Tervuren vanaf vanavond tot maandagochtend volledig afgesloten

Van vrijdagavond 27 september tot maandagochtend 30 september is de Leonardtunnel in Tervuren in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer. Het Agentschap Wegen en Verkeer plaatst dit weekend hoogspanningskabels in de tunnelkokers. Om dat veilig te kunnen doen, is er zowel in de tunnel als op het Leonardkruispunt geen verlichting. Het verkeer wordt bovengronds omgeleid.

Lees meer »

Na dertig jaar hebben de socialisten opnieuw Damse afdeling: “We willen een brede, progressieve beweging zijn”

Na dertig jaar hebben de socialisten opnieuw een Damse afdeling. “We willen Damme versterken door in te zetten op sociale rechtvaardigheid, duurzaamheid en een toegankelijke politiek”, zegt voorzitter Stijn Kempinck, die nu nog met medekandidaat Melissa Jacobs op de CD&V Plus-lijst naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt.
The post Na dertig jaar hebben de socialisten opnieuw Damse afdeling: “We willen een

Lees meer »

Rechtbank beveelt psychiatrisch onderzoek Brugse exhibitionist (60): “Hij klopte naakt aan bij zijn onderbuurvrouw”

Een 60-jarige man uit Sint-Kruis moet zich voor de Brugse strafrechtbank verantwoorden voor drie feiten exhibitionisme. Om na te gaan of hij wel toerekeningsvatbaar is heeft de rechtbank een psychiatrisch onderzoek bevolen.
The post Rechtbank beveelt psychiatrisch onderzoek Brugse exhibitionist (60): “Hij klopte naakt aan bij zijn onderbuurvrouw” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Burgemeester De Panne dient klacht in tegen camerasysteem van Brussels bedrijf: “Zogezegd geheime operatie voor Defensie, maar die weten van niets”

Bram Degrieck (Het Plan-B), de burgemeester van De Panne, heeft klacht ingediend tegen onbekenden, naar aanleiding van camera’s van het Brusselse bedrijf iSea. De camera’s staan op een flatgebouw en zijn gericht op de kust. "Volgens iSea staan ze er in opdracht van Defensie, maar daar weten ze van niks", zegt de burgemeester. De Panne en iSea hebben al langer

Lees meer »

Groep Syntra West opent industriecampus ‘Konnect’: “We dichten de kloof via opleidingen”

Vanaf cursusjaar ‘24/’25 biedt de nieuwe industriecampus ‘Konnect’, gelegen op ’t Hoge aan het Kennedypark, een thuisbasis voor een nieuwe reeks industriële en innovatieve opleidingen, ontworpen om te voldoen aan de hedendaagse en toekomstige behoeften van de regio. “De naam weerspiegelt onze ambitie om cursisten niet alleen te verbinden met de huidige industrieën, maar ook met toekomstige innovaties”, zegt Marie

Lees meer »

Gelegenheidstopschutter Gauthier Libbrecht (Mandel United) op zoek naar zege na één op zes

Na de sterke en foutloze start van het seizoen, vlot het nu iets minder qua resultaten voor Mandel United. “Tegen Sint-Denijs waren we wel heel de match beter, maar ze kwamen enkel om te verdedigen.” Zaterdag komt opnieuw een Oost-Vlaamse tegenstander op bezoek: Erpe-Mere United.
The post Gelegenheidstopschutter Gauthier Libbrecht (Mandel United) op zoek naar zege na één op

Lees meer »