Jongeman (23) valt kinderen aan op weg naar opvang in Zürich: drie jongetjes (5) gewond

Een man heeft dinsdag een groep kinderen aangevallen op straat in Zürich. Drie van hen raakten gewond, van wie één zwaargewond. Dat heeft de lokale politie van de grootste stad van Zwitserland gemeld. De vermoedelijke dader, een jonge Chinees, is opgepakt. 

Meer krantenkoppen in België

Célestine Vandeputte (24) op tweede plek van lijst N-VA Harelbeke: “Mijn leven draait rond politiek”

Vierentwintig lentes jong, een masterdiploma op zak, werkzaam op de communicatiedienst van N-VA nationaal, 6.254 stemmen met de Vlaamse verkiezingen en nu de tweede plek op de lijst van N-VA in Harelbeke. Célestine Vandeputte is ‘the new kid in town’ in de politiek van de Zuid-West-Vlaamse stad.
The post Célestine Vandeputte (24) op tweede plek van lijst N-VA Harelbeke:

Lees meer »

BEKIJK. 37.500 toeschouwers, 15 misdienaars en 380 paraplu’s om de hosties droog te houden: alles wat je moet weten over het pausbezoek

Het hing aan een zijden draadje, maar hij komt dan toch: donderdagavond landt de paus op Melsbroek voor een drie dagen durend bezoek aan ons land. Met een bomvolle agenda, en een bomvol Koning Boudewijnstadion. Een gigantische logistieke operatie. Om iedereen een plaats te geven, om z’n veiligheid te garanderen én om de hosties droog te houden.

Lees meer »

Werken voor ‘Lage Leieboorden’ in Sint-Eloois-Vijve gaan van start: “Prachtig project langs deze gouden rivier”

Zondagmiddag stelden De Vlaamse Waterweg en het stadsbestuur de aanleg van de Lage Leieboorden voor. Midden november gaan de werken van start. Het einde van het project wordt begin 2026 verwacht. “Dit is het laatste onderdeel van de metamorfose van Sint-Eloois-Vijve.”
The post Werken voor ‘Lage Leieboorden’ in Sint-Eloois-Vijve gaan van start: “Prachtig project langs deze gouden rivier” appeared

Lees meer »

Rosita en Jacky varen in een gouden huwelijksbootje

Op zaterdag 14 september vierden Jacky Wallays en Rosita Vroman hun vijftigste huwelijksverjaardag in het Kathelijnehof. Op deze feestelijke gebeurtenis kregen ze een cadeaubon van 50 euro en een keramieken bol overhandigd.
The post Rosita en Jacky varen in een gouden huwelijksbootje appeared first on KW.be.

Lees meer »