Het einde van een tijdperk: Andrés Iniesta zet punt achter illustere voetbalcarrière

Andrés Iniesta stopt met voetballen. Volgens Spaanse media maakt de 40-jarige voormalig international van Spanje dat over een week officieel bekend. Via Instagram deelt de oud-middenvelder van FC Barcelona al een filmpje met bij een muurschildering van hem de tekst ‘Welkom bij mijn toekomst, 8 oktober 2024′. 

Meer krantenkoppen in België

Dit staat er in het nieuwe Vlaamse regeerakkoord

Honderdenelf dagen na de verkiezingen van 9 juni is er een nachtelijk compromis bereikt voor een Vlaams regeerakkoord tussen N-VA, CD&V en Vooruit. Maar wat staat er allemaal in? En wat niet, of niet met zoveel woorden? Een overzicht.

Lees meer »

OPROEP. Ga jij door het leven zonder smartphone?

Ze zijn zeldzaam, maar ze bestaan wel degelijk: ondernemers die geen smartphone hebben.
Onder andere de CEO van laarzenmerk Wellipets gaf toe dat hij het zonder doet. En ook topondernemer Guido Dumarey gaat door het leven met een simpele Nokia.

Lees meer »

Het gemeenterapport van Tielt: Mobiliteitsplan en zwembad beroeren de gemoederen

Op zondag 13 oktober mag je weer kiezen wie de komende zes jaar je stad zal leiden. Maar hoe heeft het huidige stadsbestuur het gedaan? Welke projecten werden gerealiseerd, welke op de lange baan geschoven? Wat pakte het bestuur goed aan, waar werd geflaterd? Je ontdekt het in dit gemeenterapport.
The post Het gemeenterapport van Tielt: Mobiliteitsplan en zwembad

Lees meer »

Vinkenvereniging sluit seizoen af met diner in De Vossenberg

Vinkenvereniging De Koninklijke Vlaamse Zanger sloot het seizoen af met een diner in De Vossenberg. Ondertussen werden ook de kampioenen gehuldigd. Op de foto herken je v.l.n.r. voorzitter Dirk Ramboer, bestuurslid en tevens 75 jaar lid Norbert Claeys, bestuurslid en keizer Gino Gardin met vogel Evra, Patriek Mommerency, zowel zaterdagkampioen met vogel Wout als kampioen
The post Vinkenvereniging sluit

Lees meer »

LIVE. Paus Franciscus bezoekt België

Paus Franciscus brengt van donderdagavond tot en met zondagmiddag een bezoek aan België. Officieel zakt de kerkleider af naar ons land voor de 600ste verjaardag van de KU Leuven, maar zijn bezoek moet een opsteker worden voor de hele katholieke gemeenschap. Na de recente ophef over seksueel misbruik in de Kerk zal de paus tijdens zijn bezoek ook “in alle

Lees meer »