Dominant Manchester City zet Slovan Bratislava eenvoudig opzij met ruime cijfers en assist Doku

Manchester City heeft gedaan wat ze moesten doen. Ze gingen dominant winnen op het veld van de Slovaakse club Slovan Bratislava. De partij eindigde in een 0-4-overwinning voor de Citizens met een assist op naam van Jeremy Doku. 

Meer krantenkoppen in België

“Van Quickenborne en De Clerck samen op campagne blijft een raar beeld”: Kandidaat-burgemeesters Axel Ronse en Ruth Vandenberghe in debat

“De stad is er onmiskenbaar een pak op vooruitgegaan”, klinkt het unisono bij Ruth Vandenberghe (Team Burgemeester Stadslijst Kortrijk) en Axel Ronse (N-VA). Beide schepenen zetelden de voorbije zes jaar samen in het stadsbestuur en zijn trots op wat de stadscoalitie verwezenlijkt heeft. Maar over hoe het vanaf 2025 verder moet met de Guldensporenstad, daar zijn beide kandidaat-burgemeesters het niet

Lees meer »

AVMO-meisjes slopen stokoud clubrecord op 4x200m: “De toekomst oogt rooskleurig”

Het atletiekseizoen wordt in september traditioneel afgesloten met de nationale aflossingskampioenschappen. AV Molenland was met vier teams aanwezig in het Oost-Vlaamse Oordegem en deed het daar erg goed. De mannen liepen op de 4x800m naar nationaal zilver, terwijl de vrouwen, met een piepjonge ploeg, achtste werden op de 4x200m en dat in een nieuw clubrecord.
The post AVMO-meisjes slopen

Lees meer »

Het gemeenterapport van Beernem: Gescoord met nieuw zwembad, tanden stukgebeten op De Notelaar

Op zondag 13 oktober mag je weer kiezen wie de komende zes jaar je gemeente zal leiden. Maar hoe heeft het huidige gemeentebestuur het gedaan? Welke projecten werden gerealiseerd, welke op de lange baan geschoven? Wat pakte het bestuur goed aan, waar werd geflaterd? Je ontdekt het in dit gemeenterapport.
The post Het gemeenterapport van Beernem: Gescoord met nieuw

Lees meer »

G-wielrenner Marvin Odent krijgt warm onthaal in thuisdorp Hollebeke: “Dit doet nog meer deugd dan die bronzen medaille zelf”

In Hollebeke verzamelden zondagavond tientallen supporters en sympathisanten om fietser Marvin Odent (41) te feliciteren met zijn bronzen plak, die hij behaalde op het WK G-wielrennen. De sporter kreeg een warm welkom en hij bleef daardoor niet onaangeroerd. “We zijn blij dat Marvin is opengebloeid in zijn sport, want we hebben moeilijke momenten gekend”, aldus papa Marnick en mama Carine.<br

Lees meer »

Netanyahu: aanval op “massamoordenaar” Nasrallah was “noodzakelijk” en “historisch keerpunt”

De islamitische militie Hezbollah heeft zaterdagmiddag het overlijden van leider Hassan Nasrallah bevestigd. Israël meldde eerder op de dag dat Nasrallah omkwam bij een gerichte aanval in Beiroet. De geestelijk leider van Iran, ayatollah Ali Khamenei, heeft er intussen voor gewaarschuwd dat de dood van Nasrallah “niet ongestraft zal blijven”, terwijl Iran in een brief oproept tot een spoedvergadering van

Lees meer »

Maggie Smith (89), het icoon dat aandacht schuwde: “‘Harry Potter’ is mijn pensioenfonds, maar acteren zou ik dat niet noemen”

“Een icoon? Ik? Ach, tegenwoordig noemen ze iederéén een icoon.” Zelfs met twee Oscars en vier Emmy’s in de kast bleef Maggie Smith, die op 89-jarige leeftijd overleed, steeds de nuchterheid zelve. Ze schuwde de aandacht, haatte alles wat naar glitter & glamour rook en verfoeide haar stijgende populariteit, met dank aan rollen in de ‘Harry Potter’-films en ‘Downton Abbey’.

Lees meer »

Het gemeenterapport van Heuvelland: Goeie punten voor realisaties, oppositie wil meer inspraak

Op zondag 13 oktober mag je weer kiezen wie de komende zes jaar je gemeente zal leiden. Maar hoe heeft het huidige gemeentebestuur het gedaan? Welke projecten werden gerealiseerd, welke op de lange baan geschoven? Wat pakte het bestuur goed aan, waar werd geflaterd? Je ontdekt het in dit gemeenterapport.
The post Het gemeenterapport van Heuvelland: Goeie punten voor

Lees meer »

“Er ligt soms te veel druk op Lotte. Het is nooit genoeg”: Kim de Baat is de eerste vrouwelijke bondscoach in België

Het grote publiek kent Kim de Baat (33) van haar Belgische titel in 2022, extra in de verf gezet door een innige kus met Sanne Cant. Die relatie en haar wegcarrière zijn intussen voorbij. Vandaag is De Baat – geboren in Rotterdam, maar al vijftien jaar woonachtig in Oudenaarde – assistent-bondscoach bij de vrouwen. Zürich wordt haar eerste WK: “Het

Lees meer »

EXCLUSIEF. Helft van zijn kijkers kwijt: Tom Waes reageert voor het eerst op teleurstellende cijfers ‘Kalm Waes’

“Strontvervelend en doodsaai.” Het zijn woorden die je als tv-gezicht niet wil lezen over je programma. Wel overkomt het Tom Waes, wiens programma ‘Kalm Waes’ na drie weken bijna de helft van z’n kijkers verloor. Waes reageert voor het eerst bij HLN op alle kritiek en de teleurstellende kijkcijfers. “Ik zou alles hetzelfde doen, maar ik begrijp dat mensen denken:

Lees meer »