EXCLUSIEF. Helft van zijn kijkers kwijt: Tom Waes reageert voor het eerst op teleurstellende cijfers ‘Kalm Waes’

“Strontvervelend en doodsaai.” Het zijn woorden die je als tv-gezicht niet wil lezen over je programma. Wel overkomt het Tom Waes, wiens programma ‘Kalm Waes’ na drie weken bijna de helft van z’n kijkers verloor. Waes reageert voor het eerst bij HLN op alle kritiek en de teleurstellende kijkcijfers. “Ik zou alles hetzelfde doen, maar ik begrijp dat mensen denken: ‘Wat doet hij nu?’” 

Meer krantenkoppen in België

Diependaele legt vandaag Septemberverklaring af in Vlaams Parlement – Ministerposten in Vlaamse regering zijn verdeeld

Na zijn eedaflegging bij de koning, zal toekomstig Vlaams minister-president Matthias Diependaele (N-VA) vandaag, op de laatste dag van de maand, de Septemberverklaring afleggen. In die verklaring zal de nieuwe Vlaamse premier de krachtlijnen van het geplande regeringsbeleid uit de doeken doen. Ook wordt vandaag de nieuwe parlementsvoorzitter aangeduid. Volg alles op de voet in onze liveblog.

Lees meer »

Koning Charles en ‘Harry Potter’-collega’s eren actrice Maggie Smith: ‘Ze kon tegelijk intimideren en charmeren”

Het nieuws dat Maggie Smith (89), bekend van haar iconische rollen in ‘Harry Potter’ en ‘Downton Abbey’, is gestorven sloeg vrijdag in als een bom in de film- en tv-wereld. Heel wat beroemdheden eren de actrice dan ook met mooie woorden op sociale media. Ook koning Charles wou nog een laatste pluim op Smiths hoed steken. “Ze is een nationaal

Lees meer »

“De score van Conner heeft mij over de streep getrokken”: Eloïs Rousseau (Vooruit) gaat haar broer achterna

Eén keer is ze zelf lastiggevallen. Ze heeft die kerel een ‘pets’ in zijn gezicht verkocht. Ook Kortrijk is een onveilige stad geworden, zucht Eloïs Rousseau. In oktober maakt de spitante zus van Conner haar politieke vuurdoop. Voor Vooruit – of wat had u verwacht. Een geanimeerd gesprek over de gevaren van TikTok, de legalisering van drugs en het hoofd

Lees meer »

Oud Gemeentehuis in Rumbeke volledig gerestaureerd

In het najaar 2023 startten de restauratiewerken aan het Oud Gemeentehuis op het Kerkplein. De voormalige notariswoning en ook bepaalde binnenelementen zijn beschermd en dus belangrijk om te vrijwaren. Een grondige restauratie van het hoofdgebouw drong zich op. Als onroerend erfgoedstad is Stad Roeselare trots het Oud Gemeentehuis weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.
The post Oud Gemeentehuis

Lees meer »

Aanklager vraagt 7 jaar cel voor dronken bestuurder die twee wielertoeristen doodreed in Gent: “Dit zijn walgelijke feiten”

In de politierechtbank van Gent is vanochtend het proces gestart tegen een autobestuurder die begin dit jaar twee wielertoeristen doodreed in Gent. De man had te veel gedronken en had eigenlijk een rijverbod. Hij was al meermaals veroordeeld voor rijden onder invloed. De aanklager omschreef de man als een "egoïst" en had het over "walgelijke feiten".

Lees meer »

Retrospectieve expo in Muze’um L als eerbetoonaan stichter Fernand Callebert

Tien jaar geleden richtte wijlen Fernand Callebert Muze’um L op de Zilverberg op. Sindsdien kwamen zowat vijftig kunstenaars exposeren en kreeg het opvallende witte museum naam en faam in binnen- en buitenland. Tot 15 december loopt er een overzichtstentoonstelling.
The post Retrospectieve expo in Muze’um L als eerbetoonaan stichter Fernand Callebert appeared first on KW.be.

Lees meer »