Directie van Audi Brussels stuurt opnieuw haar kat naar Kamer voor debat

De directie van Audi Brussels legt een tweede keer een uitnodiging naast zich neer om naar de Kamer af te zakken voor een debat over het lot van de autofabriek.

 

Meer krantenkoppen in België

De aarde heeft er de komende maanden een mini-maan bij

De komende maanden draait er tijdelijk een piepkleine, 2e maan rond de aarde. Het gaat om een ruimterots van 10 meter breed. Op 25 november zijn we onze nieuwe maan alweer kwijt. Ze zal dan ontsnappen aan de zwaartekracht van onze planeet. De mini-maan zal enkel met een professionele telescoop te zien zijn.

Lees meer »

Diamant voor Lieve en Erik

Op 14 september 1964 stapten Lieve Mattheeus (82) en Erik Denys (86) in het huwelijksbootje. Exact 60 jaar later was er een groot familiefeest bij hen thuis in de Iepersestraat.
The post Diamant voor Lieve en Erik appeared first on KW.be.

Lees meer »

Axel Daeseleire wil seniorendorp oprichten in Thailand: “Ik wil het ‘The Happy Ending’ noemen”

Hij ging met de billen bloot in een nudistengemeenschap, en toch was dat afgelopen week niet de opmerkelijkste passage uit ‘Axel in Amerika’. Wanneer Axel Daeseleire (55) een seniorendorp bezoekt, vertelt de presentator namelijk dat hij – voor z’n oude dag – ook zélf zo’n leefgemeenschap wil neerpoten in Thailand: ‘The Happy Ending’. “Het klinkt als een grap, maar dat

Lees meer »

Franse kledingketen Kiabi slachtoffer van miljoenenfraude: ex-medewerkster verduisterde 100 miljoen euro en vluchtte naar VS

De populaire Franse kledingketen Kiabi, die ook in België actief is, is het slachtoffer geworden van “aanzienlijke financiële fraude”. Dat heeft de directie van het bedrijf bekendgemaakt. Volgens de Franse omroep Franceinfo ging een voormalige medewerkster lopen met 100 miljoen euro. De vrouw kon midden augustus gearresteerd worden toen ze met een privéjet aankwam op Corsica.

Lees meer »

“Overspoeld” en “krankzinnig”: minder strandbedden toegelaten op stranden van Mallorca door ‘strandsterfte’

De Spaanse stranden worden steeds korter, met name op de Balearen. Een gevolg van zogeheten ‘strandsterfte’, waardoor er dus ook steeds minder zand is waar toeristen en inwoners zich kunnen neervlijen. Het stadsbestuur van Palma de Mallorca heeft dan ook beslist dat er vanaf volgend jaar minder ligbedden te vinden zullen zijn op de lokale stranden.

Lees meer »

Sint-Leocollege Brugge heeft grootse bouwplannen: “In 2030 nieuwe school op de huidige site”

De Vlaamse regering heeft binnen het scholenbouwprogramma ‘Scholen van Vlaanderen’ 24 schoolbesturen geselecteerd die binnenkort binnen de DBFM-formule (Design, Build, Finance, Maintain, red.) mogen starten met de voorbereidingen voor de bouw van een nieuwe school. Het Sint-Leocollege aan de Potterierei is één van de vijf West-Vlaamse scholen.
The post Sint-Leocollege Brugge heeft grootse bouwplannen: “In 2030 nieuwe school op

Lees meer »

“‘Als ík ze niet kan krijgen, dan niemand anders’, moet hij gedacht hebben”: naasten van Sabine (42) reageren op arrestatie van jaloerse ex Kurt B.

Op de dartsclub, op het werk, telefonisch of aan haar voordeur: Sabine Hoeben (42) werd zwaar gestalkt door haar ex-partner Kurt B. (41). Dinsdag trof haar 13-jarige dochter het zwaar bebloede lichaam van haar mama aan in de zetel. Vrienden vermoeden dat bij Kurt B. de stoppen zijn doorgeslagen. Uit jaloezie, omdat Sabine een nieuwe vriend had. “Haar dochter krijste

Lees meer »

Dertig jaar na de officiële opening heeft sportcentrum De Pionier nu ook tien indoor petanquepleinen

Op 30 september 1994 vond de officiële opening van sportcentrum De Pionier in de Gosserieslaan in Wervik plaats. Uitgerekend dertig jaar later werden de nieuwe indoor petanquevelden officieel ingespeeld. “Zoveel jaren later blijft De Pionier, ook dankzij verschillende renovaties en goed onderhoud, nog altijd een prachtige sportaccommodatie”, benadrukt schepen van Sport Geert Bossuyt (Vooruit).
The post Dertig jaar na

Lees meer »