Halle Berry toont volle bos okselhaar, maar niet iedereen is fan

Fans van Halle Berry (58) verslikten zich in hun koffie toen ze de laatste post van de Hollywoodactrice zagen op Instagram. Daarin is Berry te zien met een stevige lok okselhaar. Voor een nieuwe film, zo blijkt. 

Meer krantenkoppen in België

Werner Sarlet schonk 100 kunstwerken aan gemeente Jabbeke: “Ik wil niet dat mijn werk op rommelmarkt komt”

Werner Sarlet schonk honderd kunstwerken aan de gemeente Jabbeke. Tot nu toe is geen enkel werk publiek te zien, behalve een beeld in de kerk van Zerkegem. Cultuurschepen Claudia Coudeville wil graag werk van deze kunstenaar opnemen in de volgende editie van Jabart.
The post Werner Sarlet schonk 100 kunstwerken aan gemeente Jabbeke: “Ik wil niet dat mijn werk

Lees meer »

Bijna 1.800 sportievelingen schitteren tijdens sportieve openingsluik van 64ste Ezelsfeesten

Vrijdagavond gaven zo’n 1.800 sportievelingen het beste van zichzelf in de centrumstraten van Kuurne tijdens het sportieve openingsluik van de 64ste Ezelsfeesten. Van hen namen 586 deel aan de 41ste editie van de halve marathon ‘Rapper dan een Ezel’, die dit jaar ook fungeerde als Provinciaal Kampioenschap van West-Vlaanderen.
The post Bijna 1.800 sportievelingen schitteren tijdens sportieve openingsluik van

Lees meer »

Imker Bart Vandepoele wint de Zilveren Zeekoet

Natuurwerkgroep De Zeekoet heeft Bart Vandepoele uitgeroepen tot nieuwe laureaat van de vijfjaarlijkse Zilveren Zeekoet. Met de prijs wil de vereniging Bredenaars, die zich inzetten voor milieu en natuur, in de kijker zetten. Bart Vandepoele is imker en sinds enkele jaren trekker van De Week van de Bij. “Ik ben enorm vereerd met deze hulde”, liet de bescheiden Bart optekenen.

Lees meer »

Samenstelling gemeenteraad Lo-Reninge kende voorbije legislatuur amper wissels: twee jonge raadsleden verlaten stad

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 13 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Lo-Reninge, zetelen er vandaag nog 11 in de gemeenteraad.
The post Samenstelling gemeenteraad Lo-Reninge kende voorbije

Lees meer »

Zondag steekt zaterdag voorbij als drukste moment in de supermarkt: op deze dagen winkel je het rustigst en hier kan je een extra korting scoren

De nieuwste veldslag in de supermarktoorlog in ons land wordt uitgevochten op zondagvoormiddag. Steeds meer supermarkten openen dan de deuren. Met resultaat: want ook de consument vindt massaal de weg op de dag des Heren. Een goudmijn voor de ene, een pijnlijk nadeel voor de ander. Of hoe Delhaize op zijn beurt grote concurrent Colruyt pijn doet. Wij gingen na

Lees meer »

Israël start “beperkt grondoffensief” in Libanon – Media melden Israëlische beschietingen in grensgebied

Israël voert “momenteel” “beperkte grondoperaties” uit in Libanon. Dat bevestigt het Pentagon maandagavond na berichtgeving door ‘The Washington Post’. Libanese media melden ondertussen Israëlische artilleriebeschietingen in het grensgebied. Israël heeft niet publiekelijk bevestigd dat er een aanval aankomt. Wel zei de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant dat een nieuwe fase aanstaande is in de strijd met Hezbollah. Volg alle

Lees meer »

Israël wist exact waar hij zat en hoe groot zijn bunker was: dood van Hezbollah-leider Nasrallah is resultaat van jarenlang inlichtingenwerk

De Israëlische luchtmacht heeft de afgelopen week binnen 36 uur ongeveer 2.000 doelen getroffen in Libanon. Met als kers op de taart de dood van Hezbollah-leider Hassan Nasrallah (64). Zijn dood en die van andere kopstukken van Hezbollah blijken het resultaat te zijn van jarenlang inlichtingenwerk door de Israëlische geheime dienst.

Lees meer »