BV 24/7. Niels Destadsbader en Angèle zamelen bijna 2 miljoen euro in en Kaat Bollen heeft nieuwe haarcoupe vol vlechtjes

The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream. 

Meer krantenkoppen in België

Grondwettelijk Hof verklaart wet die verhindert dat donorkind info over donor kan krijgen ongrondwettig

Het Grondwettelijk Hof heeft donderdag de wetsbepalingen die verhinderen dat een donorkind van het fertiliteitscentrum enige informatie over de donor kan verkrijgen, ongrondwettig verklaard. De gevolgen blijven wel gehandhaafd tot en met 30 juni 2027, wat de wetgever de kans moet geven om “een billijk evenwicht” tussen alle betrokkenen tot stand te brengen.

Lees meer »

Brandweer blust oververhitte remmen van vrachtwagen

De brandweer moest vrijdagmiddag uitrukken naar de Iepersteenweg in Woumen bij Diksmuide nadat een vrachtwagenchauffeur een probleem meldde met zijn remmen. Die begonnen te roken nadat ze oververhit waren.
The post Brandweer blust oververhitte remmen van vrachtwagen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beheerste en hartelijke Vance complimenteert enigzins nerveuze Walz tijdens beleefd debat

Het tv-debat tussen de Amerikaanse kandidaat-vicepresidenten, de Republikein J.D. Vance en de Democraat Tim Walz, zit erop. Een opvallend beheerste, vriendelijke en bij vlagen zelfs hartelijke JD Vance was er niet op uit zijn tegenstrever, de Democratische gouverneur Tim Walz zwart te maken, maar wilde vooral zijn running mate Donald Trump, in een zo goed mogelijk daglicht plaatsen. Vance kon

Lees meer »

Femma Heilig Hart viert 55ste verjaardag

Het mag gezegd dat Femma Heilig Hart Izegem een succesrijke vereniging is die zopas haar 55ste verjaardag vierde. Liefst 55 jaar van samenkomst, gemeenschap en inzet. De 55ste verjaardag werd dan ook uitgebreid gevierd met alle leden in de feestlocatie de Leest, waar schepen Ann Van Essche de groep toesprak.
The post Femma Heilig Hart viert 55ste verjaardag appeared

Lees meer »

Waarom het een half mirakel is dat Brigitte Bardot 90 wordt: “Zelfs tijdens haar gloriejaren was ze doodongelukkig”

Op 28 september mag Brigitte Bardot 90 kaarsjes uitblazen. Maar dat zal de Franse actrice misschien wel in alle eenzaamheid doen. Het voormalige sekssymbool leeft intussen volledig teruggetrokken in Saint-Tropez. En ook tijdens haar gloriejaren was ze doodongelukkig. In twee delen blikken we terug op haar leven, van haar luxueuze jeugd tot haar desastreuze relaties. “De eerste weken van haar

Lees meer »

Na moeder en broer stapt ook Eva-Maria Byttebier uit Harelbeke in de politiek: “Je leert zoveel nieuwe mensen kennen!”

De appel valt niet ver van de boom bij de Byttebiers. Nadat moeder Jacinta Vandorpe (52) opkwam met de gemeenteraadsverkiezingen in 2012 en broer Laurens Byttebier (26) op de CD&V-lijst prijkte in oktober 2018, is het nu de beurt aan de jongste telg van de familie: Eva-Maria Byttebier (24). Ze staat op de zestiende plek. “Ik wil iets betekenen voor

Lees meer »

Canadese premier Trudeau overleeft vertrouwensstemming in parlement

De liberale Canadese premier Justin Trudeau heeft een motie van wantrouwen van de Conservatieve Partij in het parlement overleefd. Onder meer parlementsleden van de sociaaldemocratische NDP en het Bloc québécois stemden tegen de motie. De conservatieven kondigden al aan een tweede motie te zullen indienen, waarover volgende week gestemd wordt.

Lees meer »

Guy D’haeseleer (Vlaams Belang) blikt terug op ‘chocomousse’-bericht: “Eén van mijn minder geslaagde grappen”

Guy D’haeseleer (Vlaams Belang) vindt dat zijn chocomousse-bericht van een paar jaar geleden “uit zijn context werd getrokken”. Dat zei Forza Ninove-kopman in ‘Eerste keus’ op VRT1. Hij gaf wel – met slepende voeten – toe dat het “één van zijn minder geslaagde grappen was” en dat hij dergelijke berichten nu niet meer zou posten.

Lees meer »

Ervaren Belgische rotten over afwezigheid Van Aert en de ‘leider’ in Evenepoel: “Net als Wout is Remco geen kuddedier”

De afwezigheid van Wout van Aert en welke tactische impact dat met zich meebrengt zondag. Het exclusieve kopmanschap van Remco Evenepoel en hoe hij daar precies mee omgaat. En op welke manier het pad moet worden geplaveid richting wereldtitel. Ervaren rotten in de Belgische selectie Tiesj Benoot, Jasper Stuyven en Laurens De Plus laten er hun licht over schijnen.

Lees meer »

Mathieu Terryn openhartig over moeilijke periode in zijn nieuwe song: “Meest eerlijke nummer dat ik ooit schreef”

Bazart is terug van (even) weggeweest met de single ‘Over de rand’. In februari verdween frontman Mathieu Terryn (30) plots uit de schijnwerpers. In het nieuwe nummer zingt hij nu eerlijk over de moeilijke maanden die hij heeft doorgemaakt. “Ik had geen oog meer voor waarden, voor dingen die ertoe doen”, klinkt het opvallende eerlijk in de songtekst.

Lees meer »