“Ik kan Michael traceren via zijn gsm. Anders ging het voor mij niet meer”: Tanja Dexters en Michael zijn één jaar getrouwd

“ik heb de echtscheiding al een keer aangevraagd.” Gelukkig is het zo’n vaart nog niet gelopen en zijn Tanja Dexters (47) en Michael Peeters (45) ondertussen één jaar man en vrouw. Ze geloven nog steeds in eeuwige liefde, ondanks hun meningsverschillen. Waarom hun huwelijk op de proef wordt gesteld, of ze op het trouwfeest van Tanja’s ex Miguel aanwezig zullen zijn en of het geschil met Michaels moeder is bijgelegd, vertellen ze in een openhartig dubbelinterview. “Door getrouwd te zijn, hoeft hij zich niet meer begeerd te voelen door andere vrouwen.” 

Meer krantenkoppen in België

WADA wil schorsing van 1 à 2 jaar voor tennistopper Sinner

Het Wereldantidopingagentschap WADA gaat bij het Internationaal Sporttribunaal TAS in beroep tegen de vrijspraak die Jannik Sinner (WTA 1) eind augustus verkreeg van het International Tennis Integrity Agency (ITIA) in een dopingzaak. WADA is het oneens met het oordeel dat er geen sprake zou zijn van “schuld of nalatigheid” en eist een schorsing van één à twee jaar. Zo krijgt

Lees meer »

Lethysia is de meest complete Winkelnaar in Sint-Eloois-Winkel

CultuurWinkel organiseerde dit jaar een eerste editie van de Winkelnaris Universalis. Afgelopen zaterdagavond vond in De L!NK de finale plaats. Lethysia Holvoet toonde zich de meest complete Winkelnaar.
The post Lethysia is de meest complete Winkelnaar in Sint-Eloois-Winkel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geweld in Haïti eiste dit jaar al meer dan 3.600 levens

Sinds begin dit jaar zijn al zeker 3.661 mensen omgekomen in het door bendegeweld verscheurde Haïti, zeggen de Verenigde Naties in een nieuw rapport. “Er moeten niet nog meer levens verloren gaan als gevolg van deze zinloze criminaliteit”, aldus Volker Türk, de Hoge Commissaris voor de mensenrechten bij de VN, naar aanleiding van het rapport.

Lees meer »

Antwerpse katholieken enthousiast na mis met paus Franciscus: “Het was mooi, met een grote verscheidenheid aan mensen”

Het was een zalige zondag voor Antwerpse katholieken Vincent Orroi (36) en zijn partner, en Clara Swinnen (35) en haar gezin. Ze woonden de misviering in het Koning Boudewijnstadion bij, geleid door paus Franciscus. Het was alles wat ze ervan gehoopt hadden. “Het is jammer dat het voorbij is. Het applaus na zijn strenge woorden was indrukwekkend.”

Lees meer »

Spreekt de paus zich vandaag uit over seksueel misbruik?

De verwachtingen voor de eerste volledige dag van paus Franciscus in België zijn hoog. Op het (publieke) pauselijke programma staan bezoeken aan de koning en de KU Leuven. Ook de ontmoeting van een uur met vijftien slachtoffers van seksueel misbruik zou vrijdagnamiddag op de agenda staan.

Lees meer »