‘Voetbalclub AC Milan nadert sponsordeal met Congo’

13:52 Volgens verschillende media staan de 19-voudige Italiaanse landskampioen voetbal AC Milan en de toeristische dienst van Congo dicht bij een sponsordeal. De bedoeling zou zijn om toerisme in het door o… 

Meer krantenkoppen in België

Alsof de tijd geen vat op haar heeft: Catherine Zeta-Jones (55) poseert naakt op Instagram

Catherine Zeta-Jones (55) heeft indruk gemaakt op Instagram. De Britse actrice en haar echtgenoot Michael Douglas (80) zijn op dezelfde dag jarig, en anno 2024 wilde Catherine duidelijk iets bijzonders doen. Zo deelde de ster een – weliswaar suggestief – naaktbeeld. “Ik had geen betere ideeën meer”, schreef ze bij de foto. Haar volgers, waaronder ook collega-actrives Elizabeth Hurley en

Lees meer »

Koreaanse Miss Universe-kandidaat: “Ik wil de wereld verbluffen, hoe kan een 80-jarige zo gezond zijn?”

Ze werd bijna een decennium voor de eerste Miss Universe-verkiezing in 1952 geboren: Choi Soon-hwa, de Zuid-Koreaanse kandidaat van 80 jaar oud. Eerder deze maand werd bekend dat ze maandag een van de finalisten in eigen land is. Maandag strijdt ze met 31 andere deelnemers voor een kans Zuid-Korea te vertegenwoordigen bij de finale van Miss Universe in Mexico.

Lees meer »

Pensioendienst brengt eerste podcast uit

De Pensioendienst heeft een eerst podcast uitgebracht: Pensioenpraatjes. De bedoeling is om de burger te informeren over de wettelijke pensioenen in België. “De podcast geeft eenvoudige en toegankelijke uitleg bij een complexe, maar belangrijke materie die alle burgers aanbelangt”, klinkt het in een persbericht.

Lees meer »

Burgemeester De Wever beslist dat uitfans Beerschot derby mogen bijwonen na dreigementen stilleggen match

Antwerps burgemeester Bart De Wever heeft na overleg met zijn kabinet over de de derby tussen Antwerp en Beerschot besloten dat uitsupporters het duel mogen bijwonen. Na dreigementen vanuit de harde kern van Beerschot dat ze de match zouden stilleggen bij een nieuwe blamage van hun club – die troosteloos laatste staat – is wel besloten extra veiligheidsmaatregelen te nemen

Lees meer »

Het gemeenterapport van Kortemark: Burgemeester maakt beloftes voor sociaal beleid waar

Op zondag 13 oktober mag je weer kiezen wie de komende zes jaar je gemeente zal leiden. Maar hoe heeft het huidige gemeentebestuur het gedaan? Welke projecten werden gerealiseerd, welke op de lange baan geschoven? Wat pakte het bestuur goed aan, waar werd geflaterd? Je ontdekt het in dit gemeenterapport.
The post Het gemeenterapport van Kortemark: Burgemeester maakt beloftes

Lees meer »

Marine Le Pen voor de rechter wegens verduistering EU-geld

Voor de correctionele rechtbank van Parijs start vandaag om 13.30 uur het proces tegen de Franse extreemrechtse politica Marine Le Pen, haar vader Jean-Marie, haar partij Rassemblement National (RN) en nog vijfentwintig anderen, die verdacht worden van verduistering van Europese fondsen. Het proces zal tot 27 november duren.

Lees meer »

Emoties lopen hoog op onder aanhangers van overleden Hezbollah-leider Nasrallah – Ook lid van Iraanse Revolutionaire Garde gedood in Beiroet

De islamitische militie Hezbollah heeft zaterdagmiddag het overlijden van leider Hassan Nasrallah bevestigd in een mededeling. Hezbollah zegt dat desondanks de strijd tegen Israël door zal blijven doorgaan. Israël meldde eerder op de dag dat Nasrallah omkwam bij een gerichte aanval in Beiroet. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in deze liveblog.

Lees meer »

Electro André Gevaert zit op nieuwe locatie in Roeselare: “Hier kunnen we onze klanten nog beter bedienen”

Electro André Gevaert opende feestelijk zijn nieuwe locatie. Het installatiebedrijf verhuisde nog maar vijf jaar geleden naar Roeselare, maar door een toenemende groei drong een nieuwe verhuizing zich weer op. Sinds het bouwverlof is het bedrijf gevestigd in de Ovenhoek 24 en dat verdiende dus wel wat aandacht.
The post Electro André Gevaert zit op nieuwe locatie in Roeselare:

Lees meer »