Vermoorde Sabine Houben belde politie om te melden dat ze zich zorgen maakte om haar ex

Sabine Hoeben (42) verwittigde in augustus nog de politie om te melden dat het niet goed ging met haar ex en hij de breuk niet kon verwerken. De man zit momenteel in de gevangenis op verdenking van moord op zijn ex-vriendin.

 

Meer krantenkoppen in België

VS: Israël voert momenteel “beperkte grondoperaties” uit in Libanon

Israël voert “momenteel” “beperkte grondoperaties” uit in Libanon. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken maandagavond bevestigd na berichtgeving door ‘The Washington Post’. Israël heeft niet publiekelijk bevestigd dat er een aanval aankomt. Wel zei de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant dat een nieuwe fase aanstaande is in de strijd met Hezbollah. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky: “Rusland bereidt nieuwe aanval op kerncentrales voor”

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft in een bijeenkomst van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties gezegd dat Rusland “alleen kan worden gedwongen tot vrede” en dat de oorlog “niet met gesprekken kan worden bezworen”. Duitse bondskanselier Olaf Scholz zei eerder deze week voorafgaand aan een ontmoeting met de Oekraïense president nog dat hij geen langeafstandswapens naar Oekraïne zal sturen.

Lees meer »

Rechtbank laat man die zus vermoordde na tien jaar cel voorwaardelijk vrij: “Hij is volledig afgekickt en is niet meer de man van toen”

Bjorn V. (39), die tien jaar geleden zijn zus in Booischot om het leven bracht met meer dan veertig messteken en daarvoor veroordeeld werd tot twintig jaar gevangenisstraf, is voorwaardelijk vrij. Dat heeft de strafuitvoeringsrechtbank beslist. “Bjorn is een andere man geworden en is al een hele poos volledig clean”, zegt zijn advocate.

Lees meer »

Noordlaan krijgt businesscenter Noordpark

Op de hoek van de Noordlaan met de Industrielaan, waar onder meer jarenlang de verf- en decoratiezaak TVD heeft bestaan, wordt er een groot businesscenter gerealiseerd met vijf bouwlagen en een unieke daktuin met terrassen en paadjes. Het complex zal Noordpark heten en zou tegen de lente van 2027 klaar moeten zijn.
The post Noordlaan krijgt businesscenter Noordpark appeared

Lees meer »

LIVE. Ook buiten Bosuil loopt het uit de hand: politie jaagt Antwerp-fans weg met waterkanon, Beerschot-bussen vertrekken

De derby tussen Antwerp en Beerschot is, zoals gevreesd, uit de hand gelopen. De bezoekende fans bleven rookbommen op het veld en scheidsrechter Lothar D’hondt besliste om de match definitief te staken. De Bosuil is intussen leeg, maar ook buiten het stadion is de sfeer nog grimmig – de politie moest zelfs al het waterkanon en traangas inzetten tegen de

Lees meer »

Groep Syntra West opent industriecampus ‘Konnect’: “We dichten de kloof via opleidingen”

Vanaf cursusjaar ‘24/’25 biedt de nieuwe industriecampus ‘Konnect’, gelegen op ’t Hoge aan het Kennedypark, een thuisbasis voor een nieuwe reeks industriële en innovatieve opleidingen, ontworpen om te voldoen aan de hedendaagse en toekomstige behoeften van de regio. “De naam weerspiegelt onze ambitie om cursisten niet alleen te verbinden met de huidige industrieën, maar ook met toekomstige innovaties”, zegt Marie

Lees meer »

Niet langer gebruikte bushaltes van De Lijn op Rameplein onthard

Het Rameplein is een klein maar fijn groen plekje rijker. De bushaltes van De Lijn, die niet langer in gebruik zijn, werden onthard en ruimden plaats enkele nieuwe bankjes, een paar bomen, een wadi en zelfs een bruggetje.
The post Niet langer gebruikte bushaltes van De Lijn op Rameplein onthard appeared first on KW.be.

Lees meer »