‘The Masked Singer’-presentator Jens Dendoncker: ‘Als ik thuiskom, ben ik zo kapot dat ik diep en droomloos slaap’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Oostenrijk rukt naar rechts

Bij de parlementsverkiezingen in Oostenrijk is de Freiheitliche Partij Österreichs (FPÖ) zondag de grootste partij geworden, met 29 procent van de stemmen. Onder haar huidige leider Herbert Kickl (55) is de partij extreemrechts geworden.

Lees meer »

België zoekt ‘beulen van Guatemala’: van 80 tot 99 jaar oud én verantwoordelijk voor dood van Vlaamse missionarissen

De federale politie heeft donderdag een opmerkelijk internationaal opsporingsbericht verspreid. Ze zoekt vijf Guatemalteken op hoge leeftijd die zijn veroordeeld vanwege misdaden tegen de mensheid. De vijf mannen kregen vorig jaar in ons land – bij verstek – levenslange opsluiting opgelegd, onder meer vanwege de moord op drie Belgische missionarissen in Guatemala tussen 1980 en 1982.

Lees meer »

Gert Verhulst verklapt ‘Ghost Rockers’ als headliner van Studio 100 SingAlong: “We zetten meteen extra show open”

Het grote giswerk zit erop voor de Studio 100-fans. Na weken teasen verklapt Gert Verhulst nu zelf wie de grote headliner wordt van de tweede editie van de Studio 100 SingAlong in het Sportpaleis. “Toen we vorig jaar nummers van hen zongen, werden die zo luid meegbruld… Ik was daar echt van onder de indruk”, vertelt hij fier. “Maar hun

Lees meer »

“Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging”: Maxim Esprit wordt nieuwe directeur van Prizma Campus VTI

Beitemnaar Maxim Esprit schippert momenteel volop tussen twee Izegemse scholen. Hij neemt eind deze maand afscheid van Prizma Heilige Familie en start begin oktober als kersvers directeur in Prizma Campus VTI. Hij kijkt uit naar zijn nieuwe leerlingenpubliek, nieuwe leerkrachtenteam en alle andere nieuwigheden die op zijn pad zullen komen.
The post “Ik heb heel veel zin in deze

Lees meer »

Ophef in Frankrijk over moord op studente door man die grondgebied moest verlaten

Ook in Frankrijk laait het migratiedebat op, na de moord op een 19-jarige studente afgelopen weekend in een exclusieve buitenwijk van Parijs. Het slachtoffer, enkel gekend als Philippine, zou zijn vermoord door een Marokkaanse man die eigenlijk moest uitgewezen worden na het uitzitten van een jarenlange celstraf voor verkrachting. De verdachte werd dinsdag opgepakt in het station van Genève in

Lees meer »

LIVE WK VROUWEN. Ghekiere en Kopecky in de kopgroep, wie pakt de wereldtitel?

Vandaag gaat Lotte Kopecky in Zürich op zoek naar haar tweede regenboogtrui. Voor de uittredende kampioene is de wereldtitel reeds een afgevinkt doel op haar palmares en dat zou wel eens in haar voordeel kunnen spelen. “Het zorgt ergens wel voor een verlichting.” Rekent ze af met de Nederlandse brigade? En wie kroont zich in de elitewedstrijd tot wereldkampioen bij

Lees meer »

Nico Ulens van de Gilde van de Brugse Gastenbedrijven: “Brugge telt 300 clandestiene vakantiewoningen”

“Naast de huidige 45 vergunde, zijn er 300 clandestiene vakantiewoningen in Brugge”, zegt Nico Ulens, bestuurslid bij de Gilde van de Brugse Gastenbedrijven. Hij vraagt een versoepeling van de vakantiewoningenstop, die sinds 2002 voor de binnenstad geldt.
The post Nico Ulens van de Gilde van de Brugse Gastenbedrijven: “Brugge telt 300 clandestiene vakantiewoningen” appeared first on KW.be.

Lees meer »