KIJK. Bedrijf creëert eerste 3D-geprinte hotel ter wereld in Texas

Het eerste 3D-geprinte hotel ter wereld wordt momenteel gebouwd in de woestijn in Texas. Op onderstaande beelden is te zien hoe het bouwbedrijf te werk gaat. De ontwerpers tonen hoe het hotel en de gastenverblijven er uiteindelijk uit zullen zien. 

Meer krantenkoppen in België

Hij vierde de titel 30 uur lang en stond deze zomer op de radar van Club: wie is Mika Biereth, dé man om in de gaten te houden bij Sturm Graz?

Mikel Arteta vond hem ‘een ongelooflijke afwerker’, Club Brugge zag er in het voorjaar even zijn nieuwe nummer 9 in. Vandaag is Mika Biereth (21) evenwel hét wapen van Sturm Graz. Kennismaking met de man die zichzelf omschrijft als een kruising tussen Kane en Haaland. En waarom hij dan uiteindelijk niet bij blauw-zwart speelt?

Lees meer »

Burgemeester De Panne dient klacht in tegen camerasysteem van Brussels bedrijf: “Zogezegd geheime operatie voor Defensie, maar die weten van niets”

Bram Degrieck (Het Plan-B), de burgemeester van De Panne, heeft klacht ingediend tegen onbekenden, naar aanleiding van camera’s van het Brusselse bedrijf iSea. De camera’s staan op een flatgebouw en zijn gericht op de kust. "Volgens iSea staan ze er in opdracht van Defensie, maar daar weten ze van niks", zegt de burgemeester. De Panne en iSea hebben al langer

Lees meer »

Thuiszorg Familiezorg opent ontmoetingsplek ‘Kopje Troost’ in Wingene: “Mensen samenbrengen in rustige en veilige omgeving”

Thuiszorg Familiezorg opent ‘Kopje Troost’, een warme en laagdrempelige ontmoetingsplek in het regiohuis aan de Oude Bruggestraat 72 in Wingene. Mensen kunnen er terecht voor een moment van rust, een goed gesprek of gewoon wat gezelligheid, met een kop koffie, thee, warme chocolademelk of een vruchtensap.
The post Thuiszorg Familiezorg opent ontmoetingsplek ‘Kopje Troost’ in Wingene: “Mensen samenbrengen in

Lees meer »

Organist Claude Vindevogel uit Diksmuide over het bezoek van de Paus: “Ik snap dat het in onze huidige tijd geen hype meer is”

Binnenkort verschijnt het debuutalbum van Claude Vindevogel uit Diksmuide. Naast bedrijfsleider van Poetsland in Beveren-Roeselare is Claude echter ook al 35 jaar organist. Hij luistert de kerkdiensten op in Esen en Woumen, inclusief begrafenissen en huwelijksvieringen. Hoe staat Claude tegenover het recente bezoek van de Paus in België?
The post Organist Claude Vindevogel uit Diksmuide over het bezoek van

Lees meer »

Marcel doodgeschoten één dag nadat zijn ex de volledige erfgename werd: proces rond villamoord weldra van start

In november 2017 wordt zakenman Marcel Van Hout met twee kogels afgemaakt in zijn zwaar beveiligde villa in Pelt, in de provincie Limburg. Camerabeelden zijn verdwenen. Inbraaksporen zijn er niet. Wel zijn er twee beschuldigden. Zijn ex en zijn klusjesman. Waarom moest Marcel dood? Vrijdag start het proces van de Peltse villamoord in het Tongerse hof van assisen.

Lees meer »