Kaartclub ‘Nooit Moe’ zet kampioenen in de bloemen

Kaartclub ‘Nooit Moe’, die zijn thuisbasis in café In de Versche Moed in de Drevestraat in Westrozebeke heeft, vierde zijn kampioenen van het afgelopen seizoen.

“We zijn aan onze 64ste kampioenenviering toe”, weet woordvoerder Filip Deleu. “Daniël Vanparys toonde zich de beste kaarter voor Mieke Igodt, die zich zo meteen tot kampioene bij de dames kroonde. Carlos Logier legde beslag op de derde plaats. Marleen Vanhaverbeke eindigde laatste en mocht daarmee de rode lantaarn mee naar huis nemen.”

De kampioenen poseren met lokaaluitbater Patrick Thevelein en bestuursleden Noël Peperstraete en Filip Deleu. Er wordt van september tot en met juni iedere derde zaterdag van de maand gekaart. Nieuwe leden zijn welkom.

The post Kaartclub ‘Nooit Moe’ zet kampioenen in de bloemen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Paus Franciscus brengt bezoek aan Basiliek van Koekelberg en Louvain-la-Neuve

Paus Franciscus brengt vanmorgen een bezoek aan de Basiliek van Koekelberg, waar hij net als gisteren in Leuven het publiek zal groeten. Vanmiddag gaat het naar de universiteit van Louvain-la-Neuve. Daar zal hij het met professoren en studenten hebben over de klimaatverandering. En ook daar is een ontmoeting met het grote publiek gepland. Afsluiten doet de paus vandaag met de

Lees meer »

“Holy Stephen was te lief, te gul voor het zakenleven. En toch stapte hij erin”: Michel Wuyts over ‘Triple Crown’ Stephen Roche

Ooit won hij de onbereikbaar geachte ‘Triple Crown’, nadien ging hij frauduleus failliet. Onze analist Michel Wuyts blikt terug op de carrière van Stephen Roche (64), de Ier die net als Eddy Merckx (79) ooit de Giro, Tour én het WK in één jaar tijd won. “Hij glimlachte zoals niemand glimlachte, de mondhoeken hoog voor de eeuwigheid.”

Lees meer »

Louis Flion lanceert apres-ski song in 2.000 frituren

Met het nieuwe winterseizoen in aantocht, lanceert Louis Flion zijn nieuwe après-ski lied ‘Bitterballen Enne Meter Bier’. Hiervoor kroop hij zelf in de pen én sloot hij een deal met een frituursnack-verdeler. “Mijn bitterballen kan je nu in 2.000 frituren bestellen”, lacht Louis.
The post Louis Flion lanceert apres-ski song in 2.000 frituren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Angulo waant zich Neymar, Van Bommel zweept de Bosuil op en blunderende doelmannen: alle highlights van speeldag 9

Hét moment van deze speeldag in de Jupiler Pro League: uiteraard de stopgezette derby tussen Antwerp en Beerschot. Een nieuw dieptepunt voor de Ratten, maar bij de Great Old kon de pret niet op. Ex-trainer Mark van Bommel, die interesse geniet van Anderlecht, zweepte de Bosuil zelfs even op. Paars-wit van zijn kant kon opnieuw niet winnen, maar Angulo en

Lees meer »

Saym uit ‘Bake Off Vlaanderen’ lijdt aan ‘body dysmorphia’: “Er waren periodes dat ik amper het huis uit kwam”

Tijdens ‘Bake Off Vlaanderen’ lijkt hij een vrolijke energiebom, maar diep vanbinnen worstelt de 22-jarige Saym Sheikh met “monstertjes” in z’n hoofd. De Antwerpenaar met Pakistaanse roots lijdt aan ‘body dysmorphia’, ook wel ingebeelde lelijkheid genoemd. In dit interview vertelt de zoetebek hoe groot de impact van die aandoening is op z’n dagelijkse leven en welke weg hij heeft afgelegd

Lees meer »

Optocht van majorettes en fanfares op 6 oktober

De majorettes van de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia De Zwaan bestaan dit jaar 50 jaar. Om het feestjaar in stijl te eindigen is er een groots majorettetreffen op 6 oktober. De bedoeling is dat dit gebeuren binnen het jaar nog eens op een andere locatie herhaald wordt.
The post Optocht van majorettes en fanfares op 6 oktober appeared first on

Lees meer »

Waarom het bezoek van paus Franciscus zoveel Vlamingen irriteert

Dat paus Franciscus ons land bezoekt, irriteert bijna één Vlaming op de drie, veel meer dan Walen en Brusselaars. Dat blijkt uit een exclusieve peiling van HLN en VTM NIEUWS. Dat neemt niet weg dat nog steeds 42% van de Vlamingen zich blijft identificeren als katholiek. Een onhoudbare spreidstand lijkt het wel. Maar kerkjurist Rik Torfs is niet verwonderd.

Lees meer »

Wordt X.M. in beroep toch nog veroordeeld voor ongeval waarbij Kayleigh (14) om het leven kwam? “Het is plausibel dat iemand moedwillig een pv achterwege heeft gehouden”

Het is ondertussen al meer dan vijf jaar geleden dat de 14-jarige Kayleigh uit Asse om het leven is gekomen bij een verkeersongeval in Nieuwerkerken. De vermeende bestuurder X.M. werd in 2023 vrijgesproken. Plots dook er echter een nieuw verhoor op in het dossier, waardoor M. toch nog een celstraf kan oplopen op zijn beroepsproces. “Het strafonderzoek is niet volgens

Lees meer »

In Knokke-Heist duikt Luc Lierman op twee verschillende lijsten op: “Zorgde al vaker voor verwarring”

Inwoners van Knokke-Heist die op 13 oktober willen stemmen op Luc Lierman zullen die naam op twee verschillende lijsten zien opduiken. De naamgenoten komen namelijk beide op voor de gemeenteraadsverkiezingen, hetzij voor een andere partij. Groen-voorzitter Luc Lierman is met dezelfde over-overgrootvader Ignace Lierman familielid van Luc Lierman van de lijst ‘Ja!’.
The post In Knokke-Heist duikt Luc Lierman

Lees meer »