BINNENKIJKEN. Dit is de nieuwe woning van Staf Coppens in Zweden: “In de hal zei Monique al ‘dit is het’”

In het vierde seizoen van ‘Camping Coppens’ nemen Staf Coppens (43) en zijn gezin hun intrek in hun nieuwe woonst in Karlstad, ver weg van het platteland waar ze tot nu toe woonden. Vanavond neemt Staf in ‘Camping Coppens’ zijn mama Agnes voor het eerst mee naar hun nieuwe nestje. “Het is goedgekeurd”, klinkt het enthousiast. 

Meer krantenkoppen in België

Guy D’haeseleer (Vlaams Belang) blikt terug op ‘chocomousse’-bericht: “Eén van mijn minder geslaagde grappen”

Guy D’haeseleer (Vlaams Belang) vindt dat zijn chocomousse-bericht van een paar jaar geleden “uit zijn context werd getrokken”. Dat zei Forza Ninove-kopman in ‘Eerste keus’ op VRT1. Hij gaf wel – met slepende voeten – toe dat het “één van zijn minder geslaagde grappen was” en dat hij dergelijke berichten nu niet meer zou posten.

Lees meer »

Looienaar die hondentrainer meesleurt op motorkap krijgt 18 maanden cel: “Onderweg belde slachtoffer nog met hulpdiensten”

Een 68-jarige man uit Tessenderlo kreeg van de rechtbank in Turnhout een celstraf van achttien maanden voor een bijzonder geval van verkeersagressie. Na een discussie over een aanrijding in Laakdal in april 2022 schepte de zestiger Jelte Van Camp (32) uit Diest op met zijn auto. Bijna 3 kilometer verder werd de onfortuinlijke man van de motorkap geslingerd. Hij slaagde

Lees meer »

Marc en Marleen kampioen bij Kaffeeetkaarters

De Kaffeeetkaarters hielden recent hun jaarlijkse kampioenenviering. Naast de maandkampioenen was er ook dit jaar opnieuw een algemeen kampioen. Zowel de mannelijke als de vrouwelijke kampioen werden tijdens een gezellig etentje in de bloemetjes gezet. Winnaars dit jaar zijn Marc Wylin en Marleen Vandewalle. Wie interesse heeft om zich aan te sluiten bij de kaartersclub,
The post Marc en

Lees meer »

Briljanten feest voor Chiro Mariakerke

Naar aanleiding van de 65ste verjaardag van Chiro Mariakerke, vierde deze bekende jeugdbeweging uit de Lijsterbeslaan op zondagmiddag 22 september uitbundig.
The post Briljanten feest voor Chiro Mariakerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waarom kwam er geen Belgische reactie op de aanval van Pogacar? “Ik zei nog dat we attent moesten zijn voor de oversteek van Tadej”

Geen honderdste medaille voor bondscoach Sven Vanthourenhout. Aan Tadej Pogacar was niks te doen, maar toen de Sloveen op vier ronden van het einde aanviel, gaven de Belgen niet meteen thuis. Werden ze verrast? Hadden ze geen superdag? En waarom kregen ze amper steun? “Ik snap de tactiek van sommige landen niet. De Fransen demarreerden terwijl Alaphilippe stond te plassen.”

Lees meer »

Arbeidsmigratie van buiten EU licht gestegen in 2023

Als gevolg van een “lichte afkoeling” van de arbeidsmarkt heeft vorig jaar in België maar een beperkte stijging van het aantal arbeidsmigranten van buiten de EU plaatsgevonden. Dat blijkt uit cijfers van het federaal migratiecentrum Myria, dat maandag een deel van zijn jaarverslag publiceerde.

Lees meer »

Onze oorlogsjournalist op de plek waar Hezbollah-leider werd gedood: “Metersdiepe kraters van Israëlische bunkerbommen”

Onze oorlogsjournalist Robin Ramaekers is in Beiroet. Tot zijn grote verbazing kon hij gewoon naar de plek gaan waar vrijdag Hezbollah-leider Hassan Nasrallah werd gedood. Hij stapt naast de metersdiepe kraters die Israëlische bunkerbommen hebben gemaakt. Na de dood van de Hezbollah-leider is volgens Iraans minister van Buitenlandse Zaken Abbas Araghchi “alles mogelijk”, ook een oorlog in het Midden-Oosten. Volg

Lees meer »

Welk wit konijn zal Conner Rousseau (Vooruit) uit zijn hoed toveren om Liesbeth Homans (N-VA) op te volgen?

Liesbeth Homans (N-VA) moet de verhuiswagen nog niet bellen: na een telefoontje van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau mag ze nog tot het eind van het jaar parlementsvoorzitter blijven. Waarom vinden de socialisten niemand om de post — waar een mooi loon van ruim 200.000 euro per jaar aan vasthangt — in te vullen? Wij overlopen wie in aanmerking kan komen voor

Lees meer »

Inflatie stijgt weer boven 3 procent

De inflatie in België is in september gestegen naar 3,06 procent. Dat meldt statistiekbureau Statbel. Onder meer hogere prijzen voor elektriciteit en aardgas speelden een rol. Het Federaal Planbureau had wel gerekend op een hogere opstoot naar 3,4 procent.

Lees meer »

Kaas- en wijnavond met Jeugdharmonie Jorko

De Jeugdharmonie Jorko organiseert op vrijdag 11 oktober een gezellige kaas- en wijnavond in CC De Balluchon. Vanaf 18.30 uur worden de gasten verwelkomd met een glaasje bubbels, waarna een uitgebreid buffet volgt met een groot aanbod van kazen, aangevuld met vers fruit, noten en een variatie aan brood, verzorgd door Hans Decock en echtgenote
The post Kaas- en

Lees meer »