LIVE ANDERLECHT-FERENCVAROS (21u). Mét Amuzu en zonder Verschaeren? De vermoedelijke opstelling van paars-wit

Anderlecht begint vanavond aan z’n Europa League-campagne. De eerste tegenstander is de Hongaarse recordkampioen Ferencváros. Opent paars-wit met een thuiszege? Het zou dan ook de eerste overwinning betekenen onder interim-coach David Hubert. 

Meer krantenkoppen in België

Jorina zal de familie van Jidse er moeten bijnemen in ‘Blind getrouwd’: “Ik vertrek nu op reis, mét mijn ouders”

“Ik wil heel graag een gezin, dus m’n vrouw moet een kinderwens hebben.” Het mag duidelijk zijn: Jidse uit ‘Blind Getrouwd’ is een echte familiemens. Zijn papa Jan stelde zich aan Jorina niet voor niets voor als ‘de rijpere versie van mijn zoon’. In dit unieke dubbelgesprek uit ‘Dag Allemaal’ vertellen vader en zoon openlijk over hun band, het datingverleden

Lees meer »

Ria en Marc uit Ingelmunster zijn 50 jaar getrouwd

Ria Mullebrouck en Marc Carrein werden ter gelegenheid van hun gouden huwelijksjubileum officieel ontvangen in de raadszaal van het gemeentehuis. Ook Dina Vankeirsbilck, de 97-jarige moeder van Ria, was aanwezig. Na de gemeentelijke receptie vierden ze samen met de familie verder in Brasserie Sublime in Rumbeke.
The post Ria en Marc uit Ingelmunster zijn 50 jaar getrouwd appeared first

Lees meer »

Donoren zullen binnenkort niet langer anoniem kunnen blijven, oordeelt Hof: “Een grote opluchting”

Donoren zullen in de toekomst niet langer volledig anoniem kunnen blijven, ook niet donoren van kinderen die al geboren zijn. Het Grondwettelijk Hof heeft namelijk de wetsbepalingen die verhinderen dat een donorkind geen enkele informatie over de donor kan verkrijgen ongrondwettig verklaard. De politiek krijgt tot 30 juni 2027 de tijd om een wetgevend kader te voorzien. Tot die tijd

Lees meer »

Sven de Leijer debuteert als quizmaster in ‘Ik heb het u letterlijk juist gezegd’: “Beetje als in een circus, met 10 camera’s om je heen”

Sven de Leijer neemt zondag de fakkel over van Philippe Geubels als quizmaster in het 2e seizoen van ‘Ik heb het u letterlijk juist gezegd’. Hij wordt geflankeerd door Jade Mintjens, aanvoerster van de vragenmakers, die vorig seizoen ook al van de partij was. "Het was een heel spannende stap, maar ik amuseer me echt", zegt De Leijer. "Nu is

Lees meer »

DJ Joeri Pauwels neemt deel aan provinciale verkiezingen: “Met mijn lijst bied ik een alternatief voor meer muziek in de politiek”

DJ Joeri Pauwels (28) heeft een nieuwe partij opgericht, genaamd ‘DJ Joeri Pauwels’, en zal zelf als lijsttrekker optreden voor de provinciale verkiezingen in het kiesarrondissement Kortrijk-Roeselare-Tielt.
The post DJ Joeri Pauwels neemt deel aan provinciale verkiezingen: “Met mijn lijst bied ik een alternatief voor meer muziek in de politiek” appeared first on KW.be.

Lees meer »