LIVE ANDERLECHT-FERENCVAROS (21u). Dreyer is vader geworden en zit niet in selectie – Paars-wit treedt met uniek derde shirt aan

Anderlecht begint vanavond aan z’n Europa League-campagne. De eerste tegenstander is de Hongaarse recordkampioen Ferencváros. Opent paars-wit met een thuiszege? Het zou dan ook de eerste overwinning betekenen onder interim-coach David Hubert. 

Meer krantenkoppen in België

Rector Luc Sels (KU Leuven) zal paus aanspreken over het standpunt van de Kerk over vrouwen en holebi’s: “Strookt op geen enkele manier met onze waarden”

Rector Luc Sels zal tijdens zijn toespraak voor de paus vrijdag duidelijk maken dat de KU Leuven het standpunt van de Kerk over vrouwen en holebi’s niet steunt. Dat zegt hij in De Afspraak. Hij begrijpt ook de verontwaardiging bij mensen die vinden dat de KU Leuven de paus nooit had mogen uitnodigen. "We zitten na ‘Godvergeten’ met een vertrouwensbreuk

Lees meer »

“Er waren taart en koekjes met drugs in”: Vlaamse ‘Big Brother’-kandidate was op één van de beruchte Diddy-feestjes

“Drank stond klaar aan de bar. Daar zat waarschijnlijk drugs in.” De West-Vlaamse ‘Big Brother 2023’-kandidate Charlotte Denamur deelt op TikTok een schokkend verhaal over de beruchte feestjes van Sean Combs, ook wel bekend als Puff Daddy en P. Diddy. Tot drie jaar geleden werkte ze in Hollywood als nanny en belandde zo meermaals bij Diddy thuis. “Maar niemand mocht

Lees meer »

Jeugd Excelsior werkt samen met jeugdacademie Cercle

De jeugdafdeling van voetbalclub Excelsior Zedelgem gaat samenwerken met de jeugdacademie van Cercle Brugge. “Alles verandert, ook het besturen van een ploeg. Stilstaan is achteruitgaan. Daarom hebben we ons hiervoor geëngageerd”, klinkt het.
The post Jeugd Excelsior werkt samen met jeugdacademie Cercle appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaams Belang presenteert volledige verkiezingslijst: “Enige partij onder eigen naam”

Anders de vorige keer trekt Vlaams Belang in Knokke-Heist nu wel met een volledige lijst van 31 kandidaten naar de gemeenteraadsverkiezingen. “Dit weerspiegelt de groei van onze afdeling. We zijn hier de enige nationale partij die onder eigen naam naar de kiezer stapt”, zegt lijsttrekker Philip Claeys.
The post Vlaams Belang presenteert volledige verkiezingslijst: “Enige partij onder eigen naam”

Lees meer »

Twee doden bij bosbrand in Griekenland

Bij een bosbrand in de buurt van Korinthe, 140 km ten westen van de Griekse hoofdstad Athene, zijn twee mannen om het leven gekomen. Dat maakten de Griekse autoriteiten maandag bekend. De brand woedt nog steeds, en is nog niet onder controle.

Lees meer »

Vlaamse danseressen zien droom uiteenspatten nadat internationale dansschool in Kopenhagen failliet gaat: “30.000 euro kwijt” 

Drie Vlaamse danseressen zouden dit jaar deelnemen aan een internationale dansopleiding in Kopenhagen die hen klaar moest stomen voor een leven als professioneel danser. Maar drie weken na de start van de opleiding, blijkt de dansschool failliet. De eigenares vluchtte weg naar Amerika. De dansers werden op straat gezet en zijn tot 30.000 euro kwijt. "Iedereen was in schok. Onze

Lees meer »

Christoff koestert geschenk van de paus: “Ik bewaar het in mijn kluis en later gaat het naar mijn petekind”

“Dichter bij God geraak ik nooit.” Gezegend met een handdruk uit Rome geniet Christoff (48) na van “één van de mooiste dagen” uit zijn carrière. Al zingend gaf de artiest zondag een eresaluut aan de paus, alvorens die weer het vliegtuig richting Vaticaanstad nam. “Maar niet zonder mij nog een cadeautje te overhandigen, en dat gaat recht mijn kluis in.”

Lees meer »

Centrum hijst de kermisvlag

Het centrum hijst tijdens het weekend van vrijdag 27 tot en met zondag 29 september de feestvlaggen. In en om de Kazerne is er van alles te beleven. Ook heel wat verenigingen pakken met initiatieven uit.
The post Centrum hijst de kermisvlag appeared first on KW.be.

Lees meer »