KIJK. Jani Kazaltzis smakt hard tegen de grond in ‘Jani & James doen-het-zelf’: “Ik dacht dat we hem kwijt waren”

Na de hoevecamping, de thuiszorg en de kringloopwinkel trekken Jani Kazaltzis (45) en James Cooke (39) in ‘Jani & James doen het zelf’ richting een lagere school in Schoten. Tijdens de klusjes in de keuken van de school loopt het even mis. “Ik denk dat ik naar het ziekenhuis moet.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Ook buiten Bosuil loopt het uit de hand: politie jaagt Antwerp-fans die Beerschot-bussen opwachten weg met waterkanon

De derby tussen Antwerp en Beerschot is, zoals gevreesd, uit de hand gelopen. De bezoekende fans bleven rookbommen op het veld en scheidsrechter Lothar D’hondt besliste om de match definitief te staken. De Bosuil is intussen leeg, maar ook buiten het stadion is de sfeer nog grimmig – de politie moest zelfs al het waterkanon en traangas inzetten op de

Lees meer »

Daar is de aftrap: wie zorgt het eerst voor dreiging?

Dender krijgt Charleroi over de vloer. Trekt de promovendus aan het langste eind? Met een gelijkspel tegen Anderlecht tankten de manschappen van Vincent Euvrard alvast heel wat vertrouwen. Charleroi-middenvelder Daan Heymans hoopt dan weer een doelpuntje te mogen bijschrijven.

Lees meer »

Nieuw koningspaar bij De Molenpikkers

De leden van vogelpikclub De Molenpikkers streden om de titel van koning en koningin. Bij de heren was Jordy Barbier de beste, bij de dames sleepte Sofie Trooster de titel van koningin in de wacht. Ook de kampioenen van het voorbije seizoen werden gehuldigd. Die eer was weggelegd voor opnieuw Jordy Barbier en Anja Callens.
The post Nieuw koningspaar

Lees meer »

KIJK. Jani Kazaltzis krijgt inzinking bij het overnemen van frituur in ‘Jani & James doen het zelf’: “Straks duw ik je kop in de olie”

Jani Kazaltzis (45) en James Cooke (39) duiken met frisse moed de wereld van de frituur in tijdens ‘Jani & James doen het zelf’. Na avonturen in de thuiszorg, kringloopwinkel en een lagere school, blijkt dit echter een flinke uitdaging. De glimlach verdwijnt al snel en maakt plaats voor een negatieve sfeer, en dat vooral bij Jani.

Lees meer »

Drie doden in Nederland nadat auto in water belandt

Bij een auto-ongeluk in de Nederlandse stad Amersfoort, in de provincie Utrecht, zijn drie mensen om het leven gekomen. Het voertuig raakte zondagnacht in het water terecht aan de Stadsring. De politie meldde maandagochtend dat reanimatie niet meer mocht baten, en dat alle drie de inzittenden zijn overleden.

Lees meer »

Conner Rousseau overenthousiast over nieuwe Vlaamse ploeg: “Deze regering is beter en socialer”

Hij levert straks de allereerste socialistische minister van Welzijn en noemde het Vlaams regeerakkoord al verschillende keren historisch. Omdat de nieuwe Vlaamse regering volgens hem nog nooit zoveel geld zal hebben geïnvesteerd als nu. Ondanks een faux pas – zijn interne kritiek op coalitiegenoot N-VA lekte zaterdag uit – is Vooruit-voorzitter Conner Rousseau overenthousiast met de start van de nieuwe

Lees meer »

KIJK – Emma Meesseman ziet Europese Supercup wegens supportersrellen uitgesteld worden

De Europese Supercup in het vrouwenbasketbal tussen het Besiktas van Julie Allemand en het Fenerbahçe van Emma Meesseman moest woensdag wegens wangedrag van de Turkse supporters uitgesteld worden. De Europese basketfederatie meldde dat de wedstrijd donderdag om 16 uur (15 uur Belgische tijd) zonder publiek gespeeld zal worden.
The post KIJK – Emma Meesseman ziet Europese Supercup wegens supportersrellen

Lees meer »

Omgeving boogschutterslokaal zit in nieuw jasje

De omgeving van het boogschutterslokaal in Izegem kreeg de voorbije maanden een opfrisbeurt. Het terrein kreeg een moderne uitstraling, met een natuurlijke inrichting die aansluit bij het nabijgelegen speelplein Rebry.
The post Omgeving boogschutterslokaal zit in nieuw jasje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oppositieraadslid Dominique Gillet-Wolter Hofmans zegt Koksijdse politiek vaarwel

Ze heeft er lang over nagedacht, maar uiteindelijk heeft Dominique Gillet-Wolter Hofmans (70) definitief de knoop doorgehakt: na zes jaar politiek engagement heeft ze beslist om zich niet opnieuw kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober.
The post Oppositieraadslid Dominique Gillet-Wolter Hofmans zegt Koksijdse politiek vaarwel appeared first on KW.be.

Lees meer »