Prins Laurent wil naar Italië verhuizen: “Ik wil mijn dromen waarmaken”

Prins Laurent (60) wil zijn leven over een andere boeg gooien en in Italië wonen. Dat zegt hij in een interview met het Franstalig nieuwsmedium Sudinfo. Hij heeft een eigendom in de buurt van Sicilië, maar hij zou met zijn echtgenote Claire (50) graag in Rome of Milaan wonen.

 

Meer krantenkoppen in België

Het opvallende godsvermogen van paus Franciscus: zelf 0 euro loon, maar wel baas van minstens 8,1 miljard

Voor het eerst sinds 1995 daalt er weer een paus neer in ons land. Vanaf donderdag 26 september verblijft Franciscus I zelfs vier dagen in België. Als paus is de 87-jarige Argentijn niet alleen leider van de Rooms-Katholieke Kerk, maar ook ‘CEO’ van het Vaticaan en staatshoofd van Vaticaanstad. Wij doken in zijn heilige zakencijfers, beginnend bij zijn loon: “Hoeveel

Lees meer »

Van Aert, op krukken, trots op ‘unieke’ verlenging van contract: “In Vuelta laten zien dat ik nog hoog niveau kan halen”

Een unieke contractverlenging in de vorm van een overeenkomst ‘voor eeuwige duur’ zorgt dan toch nog voor een mooi einde van het seizoen voor Wout Van Aert. Op krukken maakte hij vandaag zijn opwachting als gezicht voor een campagne rond veilig fietsen. En Van Aert, die zondag op trein drie gestapt is, is hoopvol voor de toekomst. “In de Vuelta

Lees meer »

Zonder ‘geldboom’ en niet altijd geremd door de realiteit: de Nederlandse regering-Schoof is nu echt vertrokken

Met een regeerakkoord voor de komende jaren een week geleden en de vertolking daarvan dinsdag in de troonrede, is de regering – excuseer, ‘programkabinet’ – Schoof in Nederland echt vertrokken. Met forse taal op migratie, besparingen op ontwikkelingssamenwerking, cultuur en sport en zonder een van de hoofdrolspelers. Stilaan wordt de breuk met het "oude Nederland" en 14 jaar Rutte duidelijk.

Lees meer »

Twintiger aangeklaagd voor drie kruisboogmoorden in Engeland

Een 26-jarige man die ervan beschuldigd wordt de vrouw en twee dochters van een BBC-sportcommentator met een kruisboog gedood te hebben is dinsdag aangeklaagd voor de drie moorden. Daags nadat hij begin juli de drie vrouwen dodelijk verwondde werd Kyle Clifford al opgepakt, en hij zit nog steeds in voorlopige hechtenis, meldt de politie van Hertfordshire.

Lees meer »

Staf Coppens komt zichzelf tegen tijdens ‘Marathon des Sables’ in Jordanië: “Na de tweede tocht kreeg hij hoge koorts”

Van het koele Zweden naar de snikhete woestijn: Staf Coppens (43) waagt zich vanavond in ‘Camping Coppens’ aan de halve ‘Marathon des Sables’ in Jordanië: één van de meest extreme loopwedstrijden ter wereld. De tv-presentator wordt geconfronteerd met onverwachte wendingen die het hem heel zwaar maken. Stafs sportcoach en goede vriend Thijs Ghekiere, die hem tijdens de tocht begeleidde, legt

Lees meer »

Israëli opgepakt voor beramen moord op premier Netanyahu

Een Israëlische burger is opgepakt omdat hij door de Iraanse inlichtingendiensten zou zijn ingelijfd om premier Benjamin Netanyahu en andere hoge figuren binnen de Israëlische regering te vermoorden. Dat melden de politie en de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet.

Lees meer »