Democraten vrezen dat peilingen Trump onderschatten: “Zijn overwinningskansen zijn groter zijn dan vermoed”

De Democraten maken zich steeds meer zorgen omdat peilingen de steun voor Donald Trump zouden onderschatten en zijn kansen om de presidentsverkiezingen in november te winnen veel groter zijn dan de cijfers van de opiniepeilingen suggereren. Dit wordt gemeld door de Amerikaanse politieke nieuwssite ‘The Hill’ en ‘The Guardian’. 

Meer krantenkoppen in België

Ostend Night Run brengt drieduizend lopers op de been

Zaterdag vond de negende editie van de MetaRelax Ostend Night Run plaats. Een sportieve avondwedstrijd in de badstad die de 3.000 deelnemers op speciale locaties bracht. Dit in een organisatie van Toerisme Oostende en Rotary Oostende Ter Streep.
The post Ostend Night Run brengt drieduizend lopers op de been appeared first on KW.be.

Lees meer »

Volledige werpgroep FLAC breekt persoonlijk record

In de werpgroep van trainer Rinus is elke atleet erin geslaagd om de grenzen te verleggen. Een 10-tal atleten heeft zijn of haar persoonlijk record verbeterd op zowel kogelstoten als discuswerpen.
The post Volledige werpgroep FLAC breekt persoonlijk record appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Concurrentie voor Camille en Pommelien en bijzondere rol voor Luc Appermont en Bart Kaëll: op de set van nieuwe ‘LikeMe’

Camille en Pommelien Thijs kunnen maar beter uitkijken, want ze krijgen binnenkort concurrentie. Hun opvolgers in ‘#LikeMe’ heten Amber en Marthe en ze staan vol ongeduld te trappelen om samen met de nieuwe cast Vlaanderen te veroveren. Onze reporter mocht hen aan het werk zien op de set van de populaire jeugdreeks en was weggeblazen door wat hij zag, en

Lees meer »

“Zijn ontploffende biepers en walkietalkies voorspel van open oorlog tussen Israël en Hezbollah?”

Je moet het de Mossad nageven. Er is geen geheime dienst ter wereld zo inventief als de Israëlische. Bijna vijftien jaar na de sabotage van het Iraanse nucleaire programma met het Stuxnet-virus, wordt opnieuw in de richting van de Mossad gekeken voor de ontploffende biepers en walkietalkies in Libanon en Syrië. Alles wijst erop dat de Israëlische geheime dienst een

Lees meer »

Fietsersbond Kortrijk lanceert 14-puntenplan met een aantal concrete maatregelen

Met de Week van de Mobiliteit net achter de rug en de aankomende gemeenteraadsverkiezingen lanceert de Fietsersbond Kortrijk 14 fietsmaatregelen voor om de fietsveiligheid en -comfort in Kortrijk te verhogen met onder meer een fietsvriendelijke verbinding naar Rollegem.
The post Fietsersbond Kortrijk lanceert 14-puntenplan met een aantal concrete maatregelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Niels Destadsbader schittert als burgemeester in trailer van ‘De Club van Sinterklaas’ en ‘Het Grote Sneeuwavontuur’

‘De Club van Sinterklaas’ heeft de trailer gelanceerd van haar nieuwe bioscoopfilm ‘Het Grote Sneeuwavontuur’. De film speelt vanaf 16 oktober in de Vlaamse bioscopen. Naast Sinterklaas en alle bekende pieten van De Club zoals Danspiet, Coole Piet, Testpiet, Superpiet en KADO zijn ook Niels Destadsbader, Britt Scholte en Jaap Reesema in de film te zien. De nieuwe De Club

Lees meer »

Actrice Liesa Naert krijgt haar eigen pleintje in Brugge

Op zondag 22 september wordt het Liesa Naertplein in de Sint-Jakobsstraat in Brugge officieel ingehuldigd. De Brugse actrice is dit seizoen huisartiest van het cultuurcentrum, een jaar lang draagt het binnenplein van De Biekorf haar naam.
The post Actrice Liesa Naert krijgt haar eigen pleintje in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gestolen eten en scherven in drinkbak van hond: Delphine reageert op oplopende spanningen in ‘Kotmadam Sarafian’

De frustraties op het kot van Barbara Sarafian bereiken een kookpunt. Vuile borden die te lang blijven staan, gestolen frangipannekes en glasscherven in de drinkbak van Sarafians hond Mike zorgen voor een gespannen sfeer. Vooral studente Lorelei (20) lijkt maar niet te aarden tussen haar kotgenoten. Delphine (20) neemt het nu op voor Lorelei, maar snapt diens keuzes niet altijd.

Lees meer »