Wall Street: analisten sceptisch over overname Intel door Qualcomm

19:57 De Amerikaanse beleggers doen het rustig aan na gunstig economische nieuws. Beleggers bejubelen een mogelijke fusie van Intel en Qualcomm, maar analisten wijzen op het weerwerk van de regelgevers. Pal… 

Meer krantenkoppen in België

Syrische familie opent barbershop in Beernem: “Twee maanden verbouwd”

Langs de Parkstraat in Beernem opende een gloednieuwe barbershop. De broers Imad (40) en Khuder (34) Khalif wonen in Gent, maar hebben samen met hun familie over heel Vlaanderen verschillende zaken. Na twee maanden verbouwingen is de zaak eindelijk open.
The post Syrische familie opent barbershop in Beernem: “Twee maanden verbouwd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Actieve straalstroom doet kans op stormweer stijgen: zal het deze week voor het eerst stormen dit najaar?

Afgelopen dagen konden we dankzij een hogedrukgebied profiteren van een kortstondig intermezzo met heerlijk nazomers weer. Komende dagen zien meteorologen de straalstroom echter flink actief worden boven de Atlantische Oceaan. “Dat is niet uitzonderlijk tijdens de herfstmaanden, maar zal wel zorgen voor verhoogde kansen op stormweer in onze buurt”, aldus weeranalist Nicolas Roose. Mogen we ons deze week aan de

Lees meer »

Pro Nieuwpoort stelt voor om klimaatbedrijf op te starten op de site van Swartesfabriek

Pro Nieuwpoort, met lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Nicolas Vermote, heeft vandaag samen met Stijn Deschilder een ambitieus voorstel gelanceerd om de stad een belangrijke stap voorwaarts te laten zetten in de strijd tegen de klimaatverandering.
The post Pro Nieuwpoort stelt voor om klimaatbedrijf op te starten op de site van Swartesfabriek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Frédéric (52) laat Komen-Waasten achter zich om schooldirecteur te worden in… Rwanda: “Een mix van euforie en stress”

Van de klassen in Komen-Waasten, tot de gebouwen van een schooltje in Kigali? Een eenvoudige mail gooide het leven van Frédéric Maes (52) compleet overhoop. De man springt komende woensdag op het vliegtuig, om in Rwanda als schooldirecteur voet aan de grond te zetten. “Dit is een droom die in vervulling gaat!”
The post Frédéric (52) laat Komen-Waasten achter

Lees meer »

Lea De Meyere (90) viert viervoudig (!) viergeslacht in Beernem

Zondag 15 september was voor Lea De Meyere (90) uit Sint-Joris Beernem toch wel een bijzondere dag. Ze ontving haar familie in het Urban Café van Bulskampveld. Dit was ook het moment om het viervoudig viergeslacht te vereeuwigen.
The post Lea De Meyere (90) viert viervoudig (!) viergeslacht in Beernem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ex-man van moordverdachte Inge Reyntjens: “Ik ben 175.000 euro kwijt door ‘het team’ dat Daisy zou behandelen tegen kanker”

De ex-man van Inge Reyntjens is zwaar opgelicht door Daisy V.M., die deze week samen met Inge Reyntjens voor het Antwerpse assisenhof terechtstaat voor de moord op Heidi Reyntjens. Hij beweert dat hij in totaal zo’n 175.000 euro heeft gegeven aan ‘het team’, dat Daisy zou behandelen tegen kanker. “Ik begrijp het zelf ook niet, achteraf. Ik heb mijn huis

Lees meer »

Oudercomité van basisschool Mandelbloesem schenkt 25.000 euro aan nieuwe turntoestellen

Het oudercomité van basisschool Mandelbloesem in Oostrozebeke heeft bekendgemaakt dat zij maar liefst 25.000 euro hebben geschonken om de aankoop van nieuwe turntoestellen op school mogelijk te maken. Deze schenking kon worden gerealiseerd dankzij de opbrengsten van de vele activiteiten die het oudercomité de afgelopen jaren organiseerde.
The post Oudercomité van basisschool Mandelbloesem schenkt 25.000 euro aan nieuwe turntoestellen

Lees meer »