“Verjaardagsverraad dreef blijvende verdeeldheid tussen Harry en Charles”: waarom verzoening verder weg lijkt dan ooit

Een verzoening tussen koning Charles en prins Harry leek even dichterbij dan ooit toen het Britse hof de verloren zoon feliciteerde met zijn veertigste verjaardag. Maar juist een felicitatie dreef vader en zoon verder uit elkaar dan ooit, zo weet een paleisinsider.

 

Meer krantenkoppen in België

Boeing ontslaat hoofd ruimtevaarttak na problemen met Starliner

Boeing heeft zijn hoofd van de defensie- en ruimtevaarttak ontslagen na de problemen met het Starliner-ruimtevaartuig en forse kostenoverschrijdingen op andere projecten. Ted Colbert vertrekt per direct bij de vliegtuigfabrikant, zo kondigde de recent aangetreden Boeing-baas Kelly Ortberg aan in een e-mail aan het personeel.

Lees meer »

De 20 miljard waar niemand over praat

20:42 De hervorming van het ziekenhuizenlandschap, tien jaar geleden aangekondigd als de grootste werf in minstens een kwarteeuw, lijkt op sterven na dood. Zo’n bijsturing is nochtans nodig voor een betere …

Lees meer »

LIVE ST. PAULI – RB LEIPZIG. Geen Belgen in de basis: Openda en Vermeeren starten op de bank tegen hekkensluiter

Op de vierde speeldag gaat RB Leipzig op zoek naar zijn derde zege in de Bundesliga, waar Sankt-Pauli samen met Bochum en Holstein Keil nog puntenloos is. Geeft Loïs Openda opnieuw blijk van zijn torinstinct en krijgt Arthur Vermeeren, zoals donderdagavond bij Atlético Madrid in de Champions League, opnieuw minuten van bij de aftrap? Leipzig telt 7 op 9 en

Lees meer »

Dit zijn de zeven kandidaten van de lijst HEUVELLAND

De lijst HEUVELLAND stelt haar kandidaten voor. Lijsttrekker Geert Vandewynckel, die de vorige keer uit de boot viel, maakt zich sterk dat hij met deze ploeg wél een zetel kan binnenhalen.
The post Dit zijn de zeven kandidaten van de lijst HEUVELLAND appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Dochters op de achterbank waren naar voren gekatapulteerd”: buren onder indruk van ongeval waarbij moeder met auto vol kinderen tegen boom botst

Buren die dinsdagavond zagen hoe een moeder met drie kinderen in het Oost-Vlaamse Aalter tegen een boom reed, zijn naar eigen zeggen stevig onder de indruk van het verkeersongeval. De toestand van twee kinderen is intussen niet meer levensbedreigend. “Het klonk als een autodeur die dichtsloeg, maar dan veel luider.”

Lees meer »

Werd Bert (57) vermoord in parenclub en gedumpt in Nederland?

Werd de 57-jarige Bert Heijmans uit het Limburgse Maaseik vermoord in een parenclub en werd zijn lijk vervolgens gewikkeld in plastic en gedumpt in Nederland? De speurders waren maandag urenlang in de weer bij Club 7 Sins in Maaseik, maar het luidt op dit moment enkel een onderdeel te zijn van het onderzoek.

Lees meer »

Koning Auto ruimt vandaag plaats voor Koning Fiets

In Mechelen heeft koning Filip traditiegetrouw de Autoloze Zondag ingefietst, deze keer samen met zijn jongste dochter, prinses Eléonore. In Brussel en meerdere Belgische steden wordt vandaag een Autoloze of -vrije Zondag gevierd, met tal van activiteiten.

Lees meer »

“Geen enkel zangprogramma moet mij ooit nog vragen”: deze West-Vlaming verraste zichzelf en iedereen in ‘The Masked Singer’

Het nieuwe langverwachte seizoen van The Masked Singer is begonnen. Het figuurtje Mister Withlove mocht als eerste ontmaskerd worden, wat de persoon in kwestie geenszins erg vond.
The post “Geen enkel zangprogramma moet mij ooit nog vragen”: deze West-Vlaming verraste zichzelf en iedereen in ‘The Masked Singer’ appeared first on KW.be.

Lees meer »