Vader laat zijn zoon van 12 rijden met zijn snelle sportwagen op industrieterrein in Izegem 

Een vader uit Izegem riskeert vervolgd te worden, omdat hij zijn zoon van 12 met zijn auto aan een heel hoge snelheid liet rijden. De vader filmde alles en de video circuleert nu op sociale media. De jongen zou aan 140 kilometer per uur op het industrieterrein van Izegem hebben gereden. 

Meer krantenkoppen in België

Uniek in Kortrijk. Women-only cupsalon: “Zo zuiver mogelijk op elke leeftijd”

Valerie Van Luchene (46) uit Deerlijk startte in maart haar praktijk met cupping therapie aan de Brugsesteenweg. “Bij Cupsalon bied ik transformationele cupping, vuurcupping en HIFU behandelingen aan. Hoe beter je in je vel zit, hoe beter de energie stroomt, en dus hoe zonniger het leven wordt.”
The post Uniek in Kortrijk. Women-only cupsalon: “Zo zuiver mogelijk op elke

Lees meer »

Reniël held van Rotterdam na overmeesteren messentrekker bij Erasmusbrug: “Ik heb hem een paar tikjes gegeven”

De 32-jarige personal trainer Reniël Renato David Litecia is de held van Rotterdam nadat hij donderdagavond een messentrekker wist te overmeesteren aan de voet van de Rotterdamse Erasmusbrug. Een man is overleden en een andere persoon raakte zwaargewond. Reniël gebruikte een squatstok die hij in twee stukken brak om de steker bewusteloos te slaan. Dit vertelde hij aan De Telegraaf.

Lees meer »

“We kunnen alleen hopen dat het niet weer zoveel regent”: Is de Westhoek nu wel klaar voor een kletsnat najaar?

Wat als de komende maanden regenrecords blijven sneuvelen? Komt de Westhoek dan opnieuw in de problemen, net als vorige herfst? Dat blijkt helaas het geval te zijn. “Het gaat vooruit, maar niet snel genoeg. Het klimaat wacht niet”, maakt gouverneur Carl Decaluwé zich zorgen.
The post “We kunnen alleen hopen dat het niet weer zoveel regent”: Is de Westhoek

Lees meer »

Amerikaanse kerncentrale heropent voor AI-vraag Microsoft

De Amerikaanse kerncentrale Three Mile Island, waar in 1979 het ernstigste nucleaire incident uit de Amerikaanse geschiedenis plaatsvond, gaat heropenen. Eigenaar Constellation Energy zal daarvoor 1,6 miljard dollar (1,4 miljard euro) investeren en de opgewekte stroom zal volledig naar het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft gaan.

Lees meer »

“‘Niet schieten’, smeekte hij, met zijn broek op de enkels. Maar een andere vuurde ongenadig”: dorpje Otegem beleeft helse nacht

Bewoners van de Zwevegemstraat in Otegem zijn zaterdagavond opgeschrikt door een botsing én een schietpartij waarbij zo’n vijf mensen betrokken waren. Daarbij viel minstens één gewonde. “Het was hallucinant”, getuigen mensen uit de buurt. Alle betrokkenen sloegen op de vlucht voor de politie er was, maar enkele verdachten werden gearresteerd in Wortegem-Petegem.

Lees meer »

Na de ontploffende biepers van Hezbollah: dit zijn de strafste militaire listen in de oorlogsgeschiedenis

Dat Israël er deze week in slaagde om explosieven in duizenden biepers en walkietalkies van Hezbollah-militanten te plaatsen en te laten ontploffen, dat was ongezien. Sinds het Paard van Troje in de oudheid zijn militaire listen danig geëvolueerd, maar ze hebben nog steeds één ding gemeen: niets is wat het lijkt. Een (onvolledige) lijst met de sluwste misleidingen uit de

Lees meer »

Israëlische F-35 voert “precisieaanval” uit op Beiroet: “Doel was om belangrijke Hezbollah-commandant om het leven te brengen”

Het Israëlische leger heeft met een F-35 een “precisieaanval” uitgevoerd in het zuiden van Beiroet. Volgens een Israëlische bron was het de bedoeling om een belangrijke Hezbollah-commandant om het leven te brengen. Bij de aanval zouden verschillende gewonden en ook doden gevallen zijn.Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in deze liveblog.

Lees meer »

360 graden camera van wandelaar (42) filmt hoe hij plots onderuit gaat, steile klif naar beneden glijdt en gered wordt door boom

Yang Meng (42) heeft veel geluk gehad toen hij vrijdag door het Chinese Fanzengjian-gebergte wandelde. De man was zijn hike aan het filmen, maar zijn 360 graden camera filmde plots hoe hij onderuit ging en een steile, gladde rotswand naar beneden gleed. Meng probeerde zich wanhopig vast te klampen, maar vond geen houvast. Meng smakte uiteindelijk tegen een boom en

Lees meer »