UCB mag goudhaantje op meerdere fronten inzetten

08:11 Analisten rekenen op een sterke groeifase voor het Belgisch farmabedrijf, nu stermiddel Bimzelx op de cruciale Amerikaanse markt op meerdere fronten tegelijk kan ingezet worden. 

Meer krantenkoppen in België

Duitse minister van Economie roept “autotop” bijeen

De Duitse minister van Economie Robert Habeck heeft voor volgende week maandag een autotop bijeen geroepen waar hij autobouwers, vakbonden en toeleveranciers verwacht. Na verschillende alarmerende berichten de voorbije weken verkeert de Duitse autosector in een crisis.

Lees meer »

Zonder Nathalie was Franse verkrachtingszaak misschien nooit aan het licht gekomen: “Gelukkig hebben we een klacht ingediend”

Vier jaar geleden stootten rechercheurs op een grote hoeveelheid beeldmateriaal dat Dominique Pelicot, het ‘Monster van Avignon’, had gemaakt van de verkrachtingen van zijn vrouw Gisèle. Dit politieonderzoek startte pas nadat Nathalie klacht had ingediend omdat de man in een supermarkt onder haar jurk aan het filmen was. Nathalie deed deze week voor het eerst haar verhaal bij de Franse

Lees meer »

“Ze kan niet normaal eten’: zorgen om Japanse kroonprinses Kiko die lijdt aan mysterieuze ziekte

Kroonprinses Kiko (58) heeft al een jaar amper officiële opdrachten kunnen vervullen voor de Japanse keizerlijke familie. Ze heeft nu voor het eerst gereageerd om de geruchten over haar maag- en darmproblemen. Ondanks uitgebreid medisch onderzoek is de oorzaak van haar symptomen nog steeds onduidelijk. “Artsen proberen de puzzel te leggen, maar kunnen niet alle stukjes vinden”, weet onze royalty-expert,

Lees meer »

IN BEELD – Derde editie Kustschlagerfestival met Paul Bruna, dé koning van de gezelligheid, ambiance én sfeer

De derde show van de veertiende editie van het Kustschlagerfestival in Plopsa De Panne was terug een mooi namiddaggebeuren in aanwezigheid van zo’n 950 bezoekers én met drie artiesten op het podium.
The post IN BEELD – Derde editie Kustschlagerfestival met Paul Bruna, dé koning van de gezelligheid, ambiance én sfeer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oktoberfest van start met aangescherpte veiligheidsmaatregelen

In Duitsland begint zaterdag het jaarlijkse Oktoberfest, een van de grootste volksfeesten ter wereld. Ieder jaar komen miljoenen mensen af op de grote biertenten in München, maar dit keer moeten zij rekening houden met extra veiligheidsmaatregelen. De autoriteiten hebben naar aanleiding van de aanslag in Solingen aangekondigd strenger te controleren bij de ingangen.

Lees meer »

“Haar buste diende als portefeuille”: koppel veroordeeld voor gesjoemel met wisseltruc in Okay-winkels

Een Roemeens koppel riskeerde 12 tot 15 maanden celstraf voor de diefstal van 1.130 euro in verschillende winkels van warenhuisketen Okay. Maar de rechter was milder. Ze sloegen hun slag telkens door gebruik te maken van een wisseltruc.
The post “Haar buste diende als portefeuille”: koppel veroordeeld voor gesjoemel met wisseltruc in Okay-winkels appeared first on KW.be.

Lees meer »

Peter Samyn is keizer bij de Driewegstoters

Het lokaal van de Driewegstoters is in café Den Drieweg in de Stegelstraat. “We tellen 25 leden”, vertelt voorzitter Kurt Maddens. “De eerste zaterdag van juni hebben we traditioneel onze kampioenenhulde, in april is er de jaarlijkse kaarting met tombola. In april is er het koningschap, een tornooi onder de leden. Het leuke eraan is
The post Peter Samyn

Lees meer »

Haarinstituut Eecloo-Feys in Zedelgem bestaat 85 jaar: “Op naar de 100!”

Haarinstituut Eecloo-Feys, gelegen langs de Torhoutsesteenweg in Zedelgem De Leeuw, is dit jaar 85 jaar jong. Het kapsalon stapelde de voorbije decennia de prijzen op. “Als de gezondheid mee wil, doe ik er graag nog 15 jaar bij”, zegt Maureen Feys (56) die het kapsalon 22 jaar lang runde met wijlen haar man Jean-Marie Eecloo.
The post Haarinstituut Eecloo-Feys

Lees meer »

N-VA maakt als laatste kieslijst bekend in Gistel: “Wij trekken met een zeer realistisch, maar ambitieus programma naar de kiezer”

De laatsten zullen de eersten zijn: geldt dat spreekwoord ook voor N-VA? De meerderheidspartij van schepen Wim Aernoudt sluit het rijtje van lijstvoorstellingen af.
The post N-VA maakt als laatste kieslijst bekend in Gistel: “Wij trekken met een zeer realistisch, maar ambitieus programma naar de kiezer” appeared first on KW.be.

Lees meer »