Tom Waes laat tranen de vrije loop in ‘Kalm Waes’: “Dit is zo diepgaand”

“Zo hebben we hem nog niet vaak gezien”, zegt klankman Pascal Braeckman terwijl hij vanop een afstand naar zijn vriend Tom Waes kijkt. Na acht dagen in afzondering en haast complete stilte breekt de presentator en laat hij zijn tranen de vrije loop wanneer hij plots zijn favoriete muziek hoort. “Dit zijn tranen van geluk”, veegt Waes zijn wangen droog. 

Meer krantenkoppen in België

Mark (72) vermist tijdens bergtocht in Albanië: “Papa is nooit aangekomen op zijn volgende checkpoint”

“Papa zou om de zoveel dagen contact opnemen. Er moet iets gebeurd zijn, alleen weten we niet wat.” De familie van Mark Joris (72) uit Mortsel trekt aan de alarmbel, nadat de man vermist raakte tijdens een trektocht in Albanië. De hulpdiensten in Albanië en Macedonië houden een grote zoekactie, maar worden daarbij niet geholpen door de slechte weersomstandigheden.

Lees meer »

Nieuwe inwoners krijgen warm welkom met gidsbeurt door de stad

Het stadsbestuur van Poperinge nodigde iedereen uit die het voorbije jaar naar de Hoppestad verhuisde. Stadsgidsen namen de nieuwe inwoners op sleeptouw. Samen eindigden ze bij het Hopmuseum, waar burgemeester Christof Dejaegher, schepen Loes Vandromme en gedeputeerde Jurgen Vanlerberghe hen persoonlijk verwelkomden. Tussen 1 september 2023 en 30 juni 2024 kreeg Poperinge er 448 nieuwe
The post Nieuwe inwoners

Lees meer »

Bobcat Wielsbeke One: “Tandje bijsteken”

Bobcat Wielsbeke One boekte vorig weekend zijn eerste zege van het nog prille seizoen. Mibac Middelkerke werd met een veertiger opzij gezet. Dit weekend komt B-Ballers Diksmuide op bezoek in Sporthal Hernieuwenburg.
The post Bobcat Wielsbeke One: “Tandje bijsteken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een jaar na fusie van zwemclubs Tielt en Meulebeeke: “We zouden dit zeker opnieuw doen”

Een jaar nadat de Tieltse Zeeduivels en de Meulebeekse zwemclub Ter Borcht fusioneerden, draait zwemclub TiMe op volle toeren. Met 373 leden uit 21 verschillende gemeenten en drie Belgische kampioenen op het palmares blikken voorzitters Frank Tack en David Van Quathem tevreden terug. Aan toekomstige ambitie en talent heeft de club geen gebrek. Aan zwemwater wel.
The post Een

Lees meer »

Speciale locatie voor laatste Kunstzomer

De gemeente neemt ook dit jaar deel aan Kunstzomer Leiestreek. Voor deze laatste editie van het evenement waarop tal van kunstenaars in de kijker worden gezet, wist de gemeente een bijzondere locatie vast te leggen. “Het Huis De Witte langs de Moorsledestraat, pal in het centrum van Dadizele, is een prachtige locatie om iets dergelijks
The post Speciale locatie

Lees meer »

Opnieuw roept een fietsfabrikant bakfietsen terug om breekbare frames

De Nederlandse fietsfabrikant Vogue roept twee typen bakfietsen terug om veiligheidsrisico’s. Het gaat om de Vogue Troy en de Vogue Journey. De fabrikant roept eigenaren op de fietsen niet meer te gebruiken en ze gratis te laten aanpassen. Vogue moet per direct stoppen met de verkoop van al zijn bakfietsen van toezichthouder de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Lees meer »

‘Bad boy for life’ blijkt pijnlijk correct: hoe invloedrijke rapper Sean ‘Diddy’ Combs een seksueel roofdier werd

Ooit was hij een van de meest invloedrijke muziekmagnaten, maar nu ziet Sean Combs (54) – beter bekend als Diddy – zijn imperium afbrokkelen. De Amerikaanse rapper werd gearresteerd en wordt aangeklaagd voor onder andere sekshandel en afpersing na maandenlang onderzoek door de FBI. Eerder werd hij ook al door een tiental vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik en drogering. Iets

Lees meer »