‘The Masked Singer’ opent sterk, maar minder sterk dan vorig seizoen

Ook het vierde seizoen van ‘The Masked Singer’ scoort opnieuw hoog. Inclusief uitgesteld kijken en de herhaling op zondag zagen 1.392.059 kijkers hoe Karl Vannieuwkerke als eerste afviel in de zangwedstrijd. De opener van vrijdag scoorde wel beduidend lager dan de opener vorig jaar. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe ‘#LikeMe’-reeks speelt zich af in praktijkschool in Middelkerke, met opvallende bijrollen voor Luc Appermont en Bart Kaëll

Het vernieuwde ‘#LikeMe’ focust op Mia die samen met haar 2 mama’s naar Middelkerke verhuist om er Mode te studeren. Afwachten of "’#LikeMe’ aan zee" een even grote springplank vormt voor de piepjonge cast als de eerste seizoenen waren voor pakweg Pommelien Thijs en Camille. De jonkies krijgen alvast het gezelschap van doorwinterde bv’s als Luc Appermont en Bart Kaëll.

Lees meer »

Jani Kazaltzis verklapt ‘ergernissen’ aan bestie James Cooke: “Vanaf hij wakker wordt, lijkt het alsof zijn eigen musical start”

Woensdagavond is ‘Jani Kazaltzis (45) en James Cooke (39)-avond’ bij Play4. In hun gloednieuwe programma trekken de besties eropuit om enkele jobs buiten de media uit te testen. Dat verloopt niet altijd zonder slag of stoot en leidt vaak tot hilarische situaties. Wat wel opvalt, is hoe hecht de vriendschap tussen die twee mannen is. Hoeveel stress er ook mag

Lees meer »

Tributeband klaar voor vuurdoop: Be Heroes eert David Bowie

Na een toevallige ontmoeting tussen Zwevegemnaars Stefaan Delrue en Patrick Vermaerken ontstond het idee een volwaardige David Bowie-tributeband op te starten. Veel repetities later is Be Heroes klaar voor het podium. De première heeft plaats op 4 oktober in Ardooie.
The post Tributeband klaar voor vuurdoop: Be Heroes eert David Bowie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rechtbank laat vermoedelijke brandstichter vrij omdat hij al te lang in de cel zit: “Zo kan het niet langer”

Een man die verdacht wordt van opzettelijke brandstichting is door de rechter in Kortrijk vrijgelaten omdat hij al te lang in voorhechtenis zit. Dat maakt de rechtbank zelf bekend. Omdat er te weinig personeel is om gevangenen vanuit de cel naar de rechtbank te brengen, worden rechtszaken alsmaar vaker uitgesteld.
The post Rechtbank laat vermoedelijke brandstichter vrij omdat hij

Lees meer »

“Een lijfwacht richtte zijn pistool op mij”: zwemles voor de tweeling van Charlène van Monaco liep bijna uit de hand

Heeft prinses Charlène (46) te hoge verwachtingen van haar kinderen, prins Jacques en prinses Gabriella (beiden 9)? Nu de zwemlerares van de kinderen naar buiten kwam met onthullingen, ligt haar harde opvoedingsstijl onder de loep. “Dit kan schadelijk zijn voor de kinderen”, waarschuwt een psychologe, die ook uitlegt welke gevolgen dit kan hebben. Ze geeft de vrouw van prins Albert

Lees meer »