Sojoez-ruimtevaartuig geland in Kazachstan na recordverblijf in ISS

In het Aziatische land Kazachstan is een Sojoez -ruimtevaartuig geland met twee Russen en een Amerikaan aan boord. De twee Russische kosmonauten hebben een recordverblijf aan boord van het internationale ruimtestation (ISS) achter de rug. Dat meldt de Russische ruimtevaartorganisatie Roscosmos. 

Meer krantenkoppen in België

Na smeekbede van fans: VTM zendt ‘De Pfaffs’ dan toch opnieuw uit vanaf 30 september

Dat ‘De Pfaffs’ niet langer volledig beschikbaar waren op VTM GO, zorgde online voor flink wat ophef. Begin deze zomer verdwenen bijna alle seizoenen van het streamingplatform, wat tot grote teleurstelling van de fans leidde. Deze teleurstelling is VTM niet ontgaan, en daarom komen ze nu met een tegemoetkoming: ‘De Pfaffs’ worden vanaf 30 september opnieuw uitgezonden op VTM2.

Lees meer »

Venezuela protesteert fel tegen inmenging EU en Spanje, vierde Amerikaan opgepakt

Venezuela heeft dinsdag bij de Europese Unie en Spanje geprotesteerd tegen de inmenging in de nationale aangelegenheden, na uitspraken van het hoofd van de diplomatie van de EU, Josep Borrell. Die omschreef de regering van president Nicolás Maduro als “dictatoriaal”, nadat onder meer twee Spaanse staatsburgers, drie Amerikanen en een Tsjech waren gearresteerd. Dinsdag werd bekend dat Venezuela een vierde

Lees meer »

Ondanks stokende ex-vrouw en een gekaapte filmrol: de hechte band tussen supersterren Brad Pitt en George Clooney

Hoezo, het is eenzaam aan de top? Niet voor Brad Pitt (60) en George Clooney (63). Beide supersterren brengen daar al meer dan twintig jaar in elkaars fraaie gezelschap door. Al was er naar verluidt een tijd waarin ze minder contact hadden, door toedoen van een jaloerse echtgenote, weet ‘Story’. “Ik heb iets goed te maken bij George”, aldus Brad.

Lees meer »

Club-coach Nicky Hayen na nederlaag tegen Dortmund: “Bitter resultaat, maar met positief gevoel”

Club Brugge-coach Nicky Hayen blijft met een dubbel gevoel achter na de 0-3-nederlaag tegen Borussia Dortmund op de eerste speeldag van de Champions League. “Het resultaat laat een bittere smaak na, maar er is nog steeds een heel positief gevoel”, zei Hayen na afloop van de match tijdens een persconferentie.
The post Club-coach Nicky Hayen na nederlaag tegen Dortmund:

Lees meer »