Smart glasses | Waarom je (g)een bril nodig hebt waar je tegen kunt praten.

07:00 Een gadget verlicht de zwaarte van het bestaan. Deze week: de slimme bril van Meta en Ray-Ban. Of waarom je (g)een bril nodig hebt waar je tegen kunt praten. 

Meer krantenkoppen in België

REO Speedwagon stopt na vijftig jaar door “onoverkomelijke verschillen”

De legendarische rockband REO Speedwagon heeft aangekondigd na vijftig jaar te stoppen met optreden vanwege “onoverkomelijke verschillen” tussen zanger Kevin Cronin en bassist Bruce Hall. Dit maakte de groep bekend via sociale media. De geplande concertreeks in de VS zal nog wel worden afgemaakt, maar aan het einde van het jaar gooit de band de handdoek in de ring.

Lees meer »

Een verkiezingscampagne is de zoektocht naar de ‘beste vijand’

Een verkiezingscampagne voeren, zeker bij de gemeenteraadsverkiezingen, is de zoektocht naar je ‘beste vijand’. Dat is de tegenspeler tegen wie je je kan afzetten, je tegenpool, waardoor je de kiezer een duidelijke keuze biedt: ofwel stem je voor de ene, ofwel stem je voor de andere. In alle gevallen profiteren de 2 partijen van elkaar. Het mechanisme werd dit weekend

Lees meer »

The Starlings scheppen duidelijkheid over bizar detail op hun wenslijst: “Plots kregen we enkel gele M&M’s, dat was raar”

Tom Dice (34) knuffelde met Taylor Swift en haar naam staat nog steeds op zijn gitaar. Als The Starlings knuffelde hij met Kato Callebout (33) eerst een dochter en vervolgens een even kersvers album bij mekaar. Het koppel kijkt ook reikhalzend uit naar de liedjes die ze schreven voor drie Eurosong-kandidaten en ze pakken in dit interview uit met een

Lees meer »

Chris (67) is nieuwe uitbater van openbare toiletten op de Burg: “Niemand wil dat nog doen… terwijl iedereen wel naar het toilet moet”

De 67-jarige Chris Quicke is sinds kort de nieuwe uitbater van de openbare toiletten op de binnenkoer van het Administriatief Centrum ’t Brugse Vrije op de Burg.
The post Chris (67) is nieuwe uitbater van openbare toiletten op de Burg: “Niemand wil dat nog doen… terwijl iedereen wel naar het toilet moet” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De mensen zijn veel te veel gewoon van hem”: ex-keepers over het belang van Simon Mignolet, straks weer Clubs talisman?

Met twee clean sheets en een handvol topsaves zette good old Club Brugge-doelman Simon Mignolet (36) aan de vooravond van de Champions League de puntjes op de i. Ex-doelmannen Dany Verlinden en Frank Boeckx over het belang en de waarde van ‘Big Si’ voor blauw-zwart. “Kritiek geven is gemakkelijk, maar je moet ook kijken naar wat iemand al bewezen heeft.”

Lees meer »

Dodental van explosies met biepers en walkietalkies loopt op tot 37, meer dan 3.500 gewonden

Na de massale ontploffing van duizenden Hezbollah-biepers dinsdag, ontploften woensdag ook plots tal van walkietalkies in Libanon, met nieuwe doden en gewonden tot gevolg. Het totaal aantal doden in het land is nu opgelopen tot 37, het aantal gewonden tot liefst 3.539. Alles lijkt erop te wijzen dat Israël achter de ongeziene aanvallen zit. Functionarissen vertellen donderdag aan ‘The New

Lees meer »

Minder erfbelasting, minder wachtlijsten in de zorg, strengere controles op school: nog 15 knelpunten uit te klaren voor Vlaamse formatie

De Vlaamse onderhandelaars bogen zich zondagnacht met succes over een nieuwe begrotingstabel die formateur Matthias Diependaele (N-VA) had klaargestoomd: Vooruit, CD&V en N-VA hebben een deal over de centen. Maar volgens onze informatie zijn er nog een 15-tal inhoudelijke knelpunten, met nog grote issues in onderwijs, welzijn, mobiliteit en platteland. Om de rekening te doen kloppen, komen er ook nog

Lees meer »