Smaakmarkt in Roeselare zoekt lokale producenten

Op zondag 10 november organiseert Ondernemerscentrum Roeselare – tijdens Week van de Smaak – ‘Smaakmarkt’, een gezellige markt met lokale ambachtelijke producten. Hiervoor zijn ze nog op zoek naar West-Vlaamse producenten van ambachtelijke voeding die ze graag een gratis stand willen aanbieden om hun unieke producten voor te stellen.

Van 1 tem 10 november is het terug Week van de Smaak. Tijdens deze week wil Ondernemerscentrum Roeselare een streekmarkt organiseren om het grote publiek te laten kennismaken met lokale, ambachtelijke producten. Ze willen producenten van lokale voeding de kans geven om een gratis stand uit te baten op 10 november.

“Het wordt een gezellige markt met West-Vlaamse streek- en hoeveproducten; van ambachtelijk brood en koffie tot groenten en bieren. Heel wat streek- en hoeveproducenten uit West-Vlaanderen vertellen er meer over hun ambacht en passie voor hun product.”

“De inkom is gratis en we voorzien live muziek en kinderanimatie voorzien, alsook een verrassende ‘Week van de Smaak’ taart.”

Ben jij dus een West-Vlaamse producten van ambachtelijk lekkers, mis dan deze unieke kans niet en vraag je gratis stand aan op www.weekvandesmaakmarkt.be

Inschrijven kan tot 10 oktober, maar wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt!

The post Smaakmarkt in Roeselare zoekt lokale producenten is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Dodental door noodweer in Centraal-Europa loopt op tot 21

Het noodweer in Centraal- en Oost-Europa is nog niet achter de rug. De situatie in het zwaar getroffen grensgebied tussen Polen en Tsjechië is weliswaar verbeterd, maar stroomafwaarts wordt nu gevreesd voor nieuwe overstromingen. Vooral in Wroclaw (Polen) aan de Oder en in Bratislava (Slovakije) en Boedapest (Hongarije) aan de Donau wordt de adem ingehouden. Inwoners van het Poolse stadje

Lees meer »

Kopstukken kruisen degens in Koekelare: debat over vier hete hangijzers

In aanloop naar de lokale verkiezingen in Koekelare vond op donderdagavond 19 september het kopstukkendebat plaats in CC De Balluchon, georganiseerd door het Feestcomité. Politiek journalist Paul Cobbaert trad op als moderator en zorgde ervoor dat het debat sereen en respectvol verliep.
The post Kopstukken kruisen degens in Koekelare: debat over vier hete hangijzers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrachtwagen botst tegen spoorwegbrug over Expresweg: geen treinen tussen Kortrijk en Waregem

Op de Expresweg in Waregem is vrijdagvoormiddag een vrachtwagen blijven haperen aan de spoorwegbrug. De onderkant van de brug liep behoorlijk wat schade op. Het treinverkeer tussen Kortrijk en Waregem is onderbroken tot de stabiliteit gecontroleerd kan worden.
The post Vrachtwagen botst tegen spoorwegbrug over Expresweg: geen treinen tussen Kortrijk en Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rotaryvoorzitter Geert Soetaert wil het grote publiek bereiken: “Hopen dat Duck Race echt volksfeest wordt”

Voorzitter Geert Soetaert wil met Rotary een breder publiek in de acties betrekken en koos daarom om dit jaar een Duck Race te organiseren. Maar dat behelst heel wat meer dan zomaar enkele duizenden eendjes in het water te gooien. Op 12 oktober, daags voor de gemeenteraadsverkiezingen, is het zover. “De Centrumbrug kan als tribune dienen voor de finish van

Lees meer »

Rapper Diddy onder zelfmoordtoezicht geplaatst

Sean ‘Diddy’ Combs is in de gevangenis in New York onder zelfmoordtoezicht geplaatst. Ingewijden vertellen aan het Amerikaanse tijdschrift People dat het gaat om een preventieve maatregel omdat de rapper erg is geschrokken na zijn arrestatie eerder deze week.

Lees meer »

Voormalig Simple Minds-drummer Kenny Hyslop (73) overleden

Kenny Hyslop, de voormalige drummer van Simple Minds, is op 73-jarige leeftijd overleden. Het nieuws werd door enkele insiders aan de ‘Daily Mail’ gemeld. De doodsoorzaak is momenteel nog onbekend, maar Hyslop zou de afgelopen jaren met verschillende gezondheidsproblemen hebben geworsteld.

Lees meer »

Wout van Aert over ‘unieke’ contractverlenging en herstel na Vuelta-crash: “Ik keer terug op m’n topniveau, dat weet ik zeker!”

De triestigste week uit zijn leven, heeft hij naar eigen zeggen achter de rug. Wout van Aert (30) likt nog steeds de wonden van zijn zware valpartij in de Vuelta. Dan kwam déze ‘boost’ precies op tijd: een contractverlenging bij Visma-Lease a Bike tot het einde van zijn carrière, godbetert! Uniek in wielerland. Van Aert XL over wat lastig en

Lees meer »

Kristof Michiels eert Arno Hintjens in nieuwe docu ‘Rock’n’roll godverdomme’: “Hij heeft nooit geweten hoe graag ik hem zag”

Als DJ 4T4 draait hij beats en plaatjes aan elkaar, als regisseur maakt Kristof Michiels met ‘Rock’n’roll godverdomme’ een Arno-eerbetoon dat aanvoelt als een visuele mixtape en een liefdesverklaring aan een vaderfiguur die te vroeg stierf. In ‘De Morgen’ heeft Kristof het over hoe de docu precies tot stand kwam, de reacties van Arno’s omgeving en zijn laatste gesprek met

Lees meer »