Reumapatiënte Julie (16) loopt triatlon uit: “Ik heb iets gedaan dat ik zelf niet voor mogelijk hield”

Julie Van Gelder (16) kon amper met de fiets naar school. Maar in augustus nam de jonge reumapatiënte met succes deel aan een triatlon. Door de straffe resultaten start het UZA met een tweede editie van TriaGo4Kids, een project dat chronisch zieke kinderen doet sporten.

 

Meer krantenkoppen in België

Boeing ontslaat hoofd ruimtevaarttak na problemen met Starliner

Boeing heeft zijn hoofd van de defensie- en ruimtevaarttak ontslagen na de problemen met het Starliner-ruimtevaartuig en forse kostenoverschrijdingen op andere projecten. Ted Colbert vertrekt per direct bij de vliegtuigfabrikant, zo kondigde de recent aangetreden Boeing-baas Kelly Ortberg aan in een e-mail aan het personeel.

Lees meer »

Kristof ‘4T4’ Michiels maakte docu over Arno: “Ik wist niet dat hij zo grappig kon zijn”

In de bioscoop loopt vanaf woensdag 18 september de film ‘Arno: Rock ‘n’ Roll Godverdomme’. De indringende documentaire over de befaamde Oostendse zanger en volksheld werd ingeblikt door Kristof Michiels, tot voor kort bekend als 4T4 bij ‘t Hof van Commerce. “Eigenlijk heeft deze film zichzelf gemaakt.”
The post Kristof ‘4T4’ Michiels maakte docu over Arno: “Ik wist niet

Lees meer »

35 Vlaamse voetbalfans reizen halve wereld rond voor heetste derby van de planeet: “Het meest intense dat ik ooit meemaakte”

35 voetbalgekke Vlamingen hun geluk kan niet op: ze vliegen naar de heetste derby ter wereld: Boca Juniors vs. River Plate in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Ze woonden al waanzinnige wedstrijden bij in tientallen landen, maar dit is hun kers op de taart. De organisator van de voetbalreis ging in onderhandeling met de lokale ultra’s om tickets te ‘mogen’

Lees meer »

Vrachtwagen botst tegen spoorwegbrug over Expresweg: geen treinen tussen Kortrijk en Waregem

Op de Expresweg in Waregem is vrijdagvoormiddag een vrachtwagen blijven haperen aan de spoorwegbrug. De onderkant van de brug liep behoorlijk wat schade op. Het treinverkeer tussen Kortrijk en Waregem is onderbroken tot de stabiliteit gecontroleerd kan worden.
The post Vrachtwagen botst tegen spoorwegbrug over Expresweg: geen treinen tussen Kortrijk en Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Arne Engels doet met de perfect getrapte corner Rod Stewart en Celtic-fans helemaal uit de bol gaan

Geweldig moment voor Arne Engels. De Rode Duivel (21) mocht opnieuw rekenen op een basisplaats bij Celtic in de Champions League-match tegen Slovan Bratislava en bedankte zijn trainer Brendan Rodgers voor het vertrouwen. Na zeventien minuten de perfect getrapte corner op het hoofd van Liam Scales: 1-0. De 60.000 fans in Celtic Park uit de bol, waaronder ook de iconische

Lees meer »