Reumapatiënte Julie (16) loopt triatlon uit: “Ik heb iets gedaan dat ik zelf niet voor mogelijk hield”

Julie Van Gelder (16) kon amper met de fiets naar school. Maar in augustus nam de jonge reumapatiënte met succes deel aan een triatlon. Door de straffe resultaten start het UZA met een tweede editie van TriaGo4Kids, een project dat chronisch zieke kinderen doet sporten.

 

Meer krantenkoppen in België

Belgische e-commerce wil af van ‘serial returners’

Een vijfde van alle kleding en schoenen die online wordt gekocht, wordt teruggestuurd naar de afzender. Becom, de sectorfederatie van de Belgische e-commerce, wil dat er wordt opgetreden, en kijkt daarbij vooral naar één groep. Enkele ‘serial returners’ zorgen voor bijna alle retourzendingen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws woensdag.

Lees meer »

Hoe gevaarlijk is de gevreesde afdaling door ‘het zwarte gat’ van het WK tijdrijden écht? “Ik reed er met dichtgeknepen billen”

Remco Evenepoel noemt het de gevaarlijkste passage van het parcours. Alec Segaert vindt het een tricky keuze van de organisatie. Volgens Lotte Kopecky zat zelfs bondscoach Ludwig Willems in de volgwagen met klamme handjes. Hoe gevaarlijk is de afdaling van de Schwabachstrasse echt? Wij namen de proef op de som en gingen de afdaling – met de auto en te

Lees meer »

Kater Hermes gaat graag op pad in Ronse, en is zelf te volgen via een Facebookgroep: “Na dat treinritje naar Eeklo en terug is hij toch een dag thuis gebleven”

Hermes de kater zit volop in zijn puberteit en dat is er duidelijk aan te zien. Hij wil de wereld verkennen en begint daarbij in zijn thuisstad Ronse. Terwijl hij zijn dagelijkse tochten aflegt, brengt de kat de inwoners steeds dichter bij elkaar. Iedereen wil alles weten over zijn volgende avontuur en intussen is Hermes een ster op Facebook die

Lees meer »