Paus Franciscus (87) is ziek: onduidelijk wat gevolgen zijn voor bezoek aan ons land

Paus Franciscus (87) heeft milde griepsymptomen, alle audiënties van vandaag zijn uit voorzorg afgelast. Dat meldt het Vaticaan. 

Meer krantenkoppen in België

Volledige werpgroep FLAC breekt persoonlijk record

In de werpgroep van trainer Rinus is elke atleet erin geslaagd om de grenzen te verleggen. Een 10-tal atleten heeft zijn of haar persoonlijk record verbeterd op zowel kogelstoten als discuswerpen.
The post Volledige werpgroep FLAC breekt persoonlijk record appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Kan niet geloven wat ik aan het doen ben”: Arne Engels van goudwaarde voor Celtic, zelfs Rod Stewart gaat uit de bol

“Een ongelooflijke avond”, aldus Arne Engels (21) na zijn Champions League-debuut. Assist voor de opener tegen Slovan Bratislava, zelf de 3-0 gemaakt via penalty. De 60.000 fans in Celtic Park gingen uit de bol, waaronder ook de iconische Britse rockster Rod Stewart (79). Celtic won uiteindelijk met 5-1. Alle doelpunten en hoogtepunten bekijkt u exclusief bij HLN!

Lees meer »

Proces rond grote cocaïnetrafiek dat om veiligheidsredenen verhuist van Brugge naar Brussel start op 4 oktober

Het proces tegen een internationale drugsbende zal op 4 oktober ingeleid worden. De zaak verhuist immers naar de Justitiagebouwen in Brussel, nadat de voorzitter van de West-Vlaamse rechtbank van eerste aanleg oordeelde dat het proces om veiligheidsredenen niet in Brugge kon doorgaan. In totaal moeten 31 beklaagden zich verantwoorden, maar de vermoedelijke spilfiguren zijn Flor Bressers (37) en de Braziliaan

Lees meer »

Nieuwe campus Howest feestelijk ingehuldigd: “Nu zijn we klaar voor de toekomst”

De feestelijke sfeer was duidelijk voelbaar toen studenten, medewerkers en partners uit de academische wereld en het bedrijfsleven op dinsdag 18 september samenkwamen op de Howest-campus aan het station om in aanwezigheid van burgemeester Dirk De fauw de nieuwe gebouwen officieel in te huldigen.
The post Nieuwe campus Howest feestelijk ingehuldigd: “Nu zijn we klaar voor de toekomst” appeared

Lees meer »

Eurostar dreigt ermee Nederland te verlaten

De uitbater van hogesnelheidstreinen Eurostar dreigt ermee in 2025 geen treinen meer te laten rijden op Nederlandse bodem. “Zonder toegang tot noodzakelijke infrastructuur worden de verbindingen met Londen en Parijs opgeschort”, zegt Eurostar-topvrouw Gwendoline Cazenave in een opiniestuk in de Nederlandse krant Het Financieele Dagblad.

Lees meer »