Opgeluchte Michael van Gerwen op roze wolk na zinderende zege in Hongarije: “Dit had ik echt nodig”

Michael van Gerwen heeft in een zinderend Nederlands onderonsje Gian van Veen van de eerste titel afgehouden. De 35-jarige Brabander won de finale van de Hungarian Darts Trophy met 8-7 van zijn dertien jaar jongere collega. Maar het toernooi in Hongarije zal vooral de geschiedenis ingaan dankzij maar liefst drie ninedarters. 

Meer krantenkoppen in België

Kater Hermes gaat graag op pad in Ronse, en is zelf te volgen via een Facebookgroep: “Na dat treinritje naar Eeklo en terug is hij toch een dag thuis gebleven”

Hermes de kater zit volop in zijn puberteit en dat is er duidelijk aan te zien. Hij wil de wereld verkennen en begint daarbij in zijn thuisstad Ronse. Terwijl hij zijn dagelijkse tochten aflegt, brengt de kat de inwoners steeds dichter bij elkaar. Iedereen wil alles weten over zijn volgende avontuur en intussen is Hermes een ster op Facebook die

Lees meer »

KIJK. Renée (7) kroont zich tot winnares op kampioenschap ‘hangjongeren’: “Ik had een trucje en het heeft gewerkt”

Cultuurhuis De Grote Post in Oostende heeft zaterdag een bijzondere wedstrijd georganiseerd: de deelnemers streden in verschillende ronden om de kampioenstitel ‘hangjongere’. “Via deze ludieke actie willen we ons familieprogramma nog eens extra onder de aandacht brengen”, zegt directeur Lieve Moermans. Bij de jongste deelnemers haalde Renée Deseyne uit Gentbrugge het. “Ik ben heel blij met de prijs die ik

Lees meer »

Jo Vally krijgt tijdens optreden op het Kustschlagerfestival ‘De Lage Landen Muziek Award 2024’ uit handen van burgemeester Bram Degrieck

Woensdagnamiddag vond de derde en laatste editie van het Kustschlagerfestival 2024 plaats in Plopsa De Panne. Net op het einde van het optreden van Jo Vally volgde er voor deze artiest uit Meise nog een verrassing.
The post Jo Vally krijgt tijdens optreden op het Kustschlagerfestival ‘De Lage Landen Muziek Award 2024’ uit handen van burgemeester Bram Degrieck appeared

Lees meer »

MATCHCENTER. Ontdek alle uitslagen, de stand én alle beelden van de Champions League-avond, alleen op HLN!

De vernieuwde Champions League is vanavond van start gegaan. Hieronder kan u alle wedstrijden van de eerste speeldag terugvinden in een handig overzicht. Na de matchen vindt u hier ook de eerste blik op het (voorlopige) klassement, waarin Juventus en Aston Villa voorlopig leiden. Bij HLN zit u vanaf 23u ook goed voor de beelden van alle doelpunten en hoogtepunten.

Lees meer »

Misdaadauteur José Masschelin schrijft boek over passiemoorden: “Die worden niet gepleegd uit liefde, maar uit haat. Er zit niets romantisch achter”

“Passiemoorden worden niet gepleegd uit liefde, maar uit haat. Er zit niets romantisch achter.” Dat zegt misdaadauteur José Masschelin, die een boek schreef over de partnermoorden die hem tijdens zijn carrière zijn bijgebleven. Volgens hem zijn er heel wat parallellen te trekken met de natuur. “Een hert duldt geen concurrenten op zijn liefdespad. De mens ook niet.”

Lees meer »

Gistelnaars geven jaarlijkse expo Mercurius mee vorm

Kunstkring Mercurius uit Leffinge stelt voor de 49ste keer tentoon op zaterdag 5 en zondag 6 oktober in zaal De Zwerver. Maar wat hebben vier Gistelnaars met dit bijna-jubileum te maken?
The post Gistelnaars geven jaarlijkse expo Mercurius mee vorm appeared first on KW.be.

Lees meer »